藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

[quote:4c473c96b0="Kit & Carol"]各位.....
    今日同恒記吳小姐傾唔要所有貨(只收左間房櫃而其他一件都未送過來)
    ...我主動撻訂預左無得取回訂金(質量...款式...都其次...不用多提
    唔要傢俬 law wo)..但佢話一定都要比尾數  $19500-  之後態度極差
    大家你話有無可能唔要貨唔使佢退錢都要比全數... 有無簽合約.....      
    ..shortshort地......點做生意同搶有乜分別。

有興趣參觀下...留 e-mail ... icq ...手提..大家聯絡下.....。[/quote]

有無搞錯???禁而家你地點呀???係咪焗住要呀??

[quote:f9ebc963cd="Stephen@RC"][quote:f9ebc963cd="atrick & Cherry"]系呀 而家佢地d態度真系好差 我上星期六上去追佢幾時有柜到 正當你有d唔系咁滿意佢答覆 佢惡都好似黑社會咁 又話我地d人唔合作 又話我地好遲先比條匙佢 全部錯都系因為我地 當時成家人有大有細點同佢嘈 廢時客親嗰細路仔 所以我話尼班人真系好賤格 唔怪得隱佢地坐鎮响度!! :evil:[/quote]

哈. 我同我大佬上去問佢地幾時有柜. 佢地又推話today 30/5 wor .
禁我大佬又問一次係confirm ar ma . 佢地唔出聲 .
禁我咪inch佢地話佢地都唔係第N次講confirm la . 哈哈. 佢地個face當堂黑埋
我大佬咪同我唱雙黄lor . 話你地30/5在唔安柜. 就同你地通柜.
哈哈. gei都我當堂大笑左出離.[/quote]

你都幾大鑊喎!!一日推一日...........
不過你大佬都幾好笑 :em17: