藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

我都係屯門揀 .............唔駛加錢有射燈 就真係太好喇!

[quote:d34d3105b6="VIC&CORA"][quote:d34d3105b6="Tomato"]我可唔可以book左時間先 但唔比條匙佢!
到所訂的送貨時間之前幾日先比條匙佢 唔知得唔得呢??[/quote]

''垣昌咪成日話啲業主唔肯交匙 RC又無多個倉俾佢地擺啲傢俬 又唔知啲業主幾時執漏完或装修完都唔知點樣安排究竟喺深圳落唔落櫃貨好 另外有啲業主通知咗落晒佢啲貨 到時又話未得住要hold住先於是就阻住個倉俾嗰啲而家想要貨但又未交匙嘅業主因為冇位擺傢俬之所以有好多業主話點解有啲寫住人地單位嘅貨係自己單位嘰?我咪喺其中一位咗囉''----------------以上呢啲就係我落去垣昌佢地同我嘅解釋 重話想快啲最好大家合作俾匙佢地先佢地至有位安排喺深圳落貨落嚟喎!、[/quote]

我覺得係藉口lor............

[quote:4bfe5869d1="yautin1"]點解佢地送親都係星期六日多既? 都唔知係唔係?  :?:  :?:  :?:[/quote]

會唔會係諗住就d業主唔駛返工呀???

可能同一座有好多業主要送貨 禁0個座就會快d有!!

好想知個櫃0既下落 :|

[quote:bbe2dd627e="Stephen@RC"]好興.
恨昌個班pk友又dump我波鐘. 又話要多half month先到櫃.
媽x佢 佢又話都未到60日. 我頂...
真係想燒左佢間野 :evil:

其實有冇人success to speed up them ???[/quote]

佢地點可以禁樣0架??
禁除左個櫃 其他傢俬有未??

佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??

[quote:bca9981368="女"][quote:bca9981368="Tomato"]佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??[/quote]

乜唔係比晒$$咩?
無理未收$$仲咁慢
係咪騙我地 其實未做好[/quote]

我比左一半錢咋........

真係買rc都無後悔過........最後悔係買左個package 特別係個隔房櫃
唔想要!

我今日落去交匙 見到2座47樓某單位好多貨到左 真係恭喜佢!

我之前book左時間送貨 佢今日幫我check 竟然話無將我個booking入落電腦