藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

琴日我o係恆昌見到一單仲離普 38/H一位業主查問有關間房櫃送貨情況
恒昌竟然話10/5 已經送o左上該單位 但係業主表示間房櫃並冇o係其單位出現 :?:

好驚呀!!!! D傢俬有腳架 大家鎖好門窗呀 :em07:

可能同一座有好多業主要送貨 禁0個座就會快d有!!

[quote:33b34b701a="chris"]琴日我o係恆昌見到一單仲離普 38/H一位業主查問有關間房櫃送貨情況
恒昌竟然話10/5 已經送o左上該單位 但係業主表示間房櫃並冇o係其單位出現 :?:

好驚呀!!!! D傢俬有腳架 大家鎖好門窗呀 :em07:[/quote]

絛key佢地keep . 我地又未點收.
就算有唔見都係佢地take respond la

好想知個櫃0既下落 :|

[quote:6b7167d4dc="Tomato"]好想知個櫃0既下落 :|[/quote]

放左係下個show room 做demo掛  :em17:

唔係下話

我有件事想同大家講講 大家唔好驚.......

我今晚9:00pm返RC 睇 係lift 口見到好多一舊二舊包住晒既野 一睇就知係傢私 我知係我個層某一業主既(因為我知佢地有join 套餐) 但係就咁放係lift 口就唔係咁好攞.......一個唔覺意有人整爛甚至八掛折左黎睇甚至攞走左就攞黎攪....

個恆昌又話上個星期一送貨 我星期四上去 乜都未送黎
走落去同佢講啦 佢又話今個星期一 後來我星期五又打去check
佢竟然話6月13日先送 :evil:  激鬼死呀真係!!
都唔知要等到幾時 佢遲左實行叫佢回水~ :twisted:

我們交左KEY 差唔多10日
只係見到一張椅 & 一個茶匙
吹脹

[quote:815074fc5d="Alvin & Janis"]我們交左KEY 差唔多10日
吹脹[/quote]

SORRY 打錯 係茶几

[quote:17c1ce2325="Alvin & Janis"]我們交左KEY 差唔多10日
吹脹[/quote]

咁咪算好囉~

我交左key24日 連毛都未有一條!!  :twisted:
一個禮拜拖一個禮拜!! 講好22號個間房櫃會到但又一次失約!
所以我唔可以再忍 今日下午我會去消委會 若冇進展就再睇睇去蘋果定係香蕉日報!!  :evil: