藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

[quote:1ec1d20ad1="chris"][quote:1ec1d20ad1="Stephen@RC"]

鬼咩. 我今日打去佢地沙田總公司問因咩事so late.
佢地居然話佢地control唔到亦都唔知.
吹beer beer ...[/quote]

control唔到? 如果要賠$$ 你估佢地con唔control得到丫o拿  :em05:[/quote]

如果你講佢地真系要6月先送間房柜 咁我就真系死得喇 因為裝修師傅巳經剷晒墻 等緊個間房柜黎佢地先有得開工 :em06:

[quote:344e6c3a3b="atrick & Cherry"][quote:344e6c3a3b="chris"][quote:344e6c3a3b="Stephen@RC"]

鬼咩. 我今日打去佢地沙田總公司問因咩事so late.
佢地居然話佢地control唔到亦都唔知.
吹beer beer ...[/quote]

control唔到? 如果要賠$$ 你估佢地con唔control得到丫o拿  :em05:[/quote]

如果你講佢地真系要6月先送間房柜 咁我就真系死得喇 因為裝修師傅巳經剷晒墻 等緊個間房柜黎佢地先有得開工 :em06:[/quote]鞋~ 我處境景同你一模一樣.... :em06:

你一講起我真係火都o黎埋  
恆昌o的人都唔知點做o野 乜唔係跟交匙先後去送貨咪  
我 22/4 交匙 又話先做間房櫃 上個星期又話呢個禮拜有呢個禮拜又話要下個星期
日復一日 週復一週 我今日再追問 唔問由是河 一問就把幾火   
佢地竟然話安排o左係6/6 送櫃  
有冇搞錯  4月交匙 6月送貨 不如出年先送

6月送不如唔好送啦~! 跟本唔可以容許佢地咁樣 佢上個禮拜都話check過我隻櫃要5月29號先至到 我真係唔鬼彩佢~! 嬲到我震~~ :em13:

要爭取! 奪命追魂call+軟硬兼施!! 若再不能如期交貨 就回水!!!

點解佢地送親都係星期六日多既? 都唔知係唔係?  :?:  :?:  :?:

[quote:4bfe5869d1="yautin1"]點解佢地送親都係星期六日多既? 都唔知係唔係?  :?:  :?:  :?:[/quote]

會唔會係諗住就d業主唔駛返工呀???

[quote:b3d9d138d6="Tomato"][quote:b3d9d138d6="yautin1"]點解佢地送親都係星期六日多既? 都唔知係唔係?  :?:  :?:  :?:[/quote]

會唔會係諗住就d業主唔駛返工呀???[/quote]

應該唔會啦! 就d 業主就唔會咁遲送啦! 何況送貨同安裝直到完成好可能又要幾日...

今晚(星期四)我見到好多傢具箱 正想拍照的時候 Secure表示不準影. :em20:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

該用戶已被刪除

[quote:68182b34c5="SM"]
你一講起我真係火都o黎埋  
恆昌o的人都唔知點做o野 乜唔係跟交匙先後去送貨咪  
我 22/4 交匙 又話先做間房櫃 上個星期又話呢個禮拜有呢個禮拜又話要下個星期
日復一日 週復一週 我今日再追問 唔問由是河 一問就把幾火   
佢地竟然話安排o左係6/6 送櫃  
有冇搞錯  4月交匙 6月送貨 不如出年先送

6月送不如唔好送啦~! 跟本唔可以容許佢地咁樣 佢上個禮拜都話check過我隻櫃要5月29號先至到 我真係唔鬼彩佢~! 嬲到我震~~ :em13:

要爭取! 奪命追魂call+軟硬兼施!! 若再不能如期交貨 就回水!!![/quote]

which tower and which floor are u ?

[quote:8f595a6bc3="Wynne & Paul"]
which tower and which floor are u ?[/quote]

47/F of T1
恆昌係一路送緊傢俬去RC 不過一D系統都冇 :em10:
大家都睇到留言板啦 有D街坊交左匙一個禮拜就有間房櫃
但係好似我咁交左一個月都未有得送貨 一查之下原來仲要等多三個禮拜
早知係咁我收樓第一日就交匙俾佢地 寧可佢地ready後等我OK好過而家咁等餐懞 :twisted: