藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 匿名
打印 上一主題 下一主題

恒昌傢俬送貨情況 [複製鏈接]

大野先生&大野太太 真係恭喜!恭喜!
:em19:

好興.
恨昌個班pk友又dump我波鐘. 又話要多half month先到櫃.
媽x佢 佢又話都未到60日. 我頂...
真係想燒左佢間野 :evil:

其實有冇人success to speed up them ???

[quote:bbe2dd627e="Stephen@RC"]好興.
恨昌個班pk友又dump我波鐘. 又話要多half month先到櫃.

其實有冇人success to speed up them ???[/quote]

佢地點可以禁樣0架??
禁除左個櫃 其他傢俬有未??

乜佢地唔係比緊倉租0既咩?
手腳仲咁慢

佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??

[quote:04d212db0c="Tomato"]佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??[/quote]

乜唔係比晒$$咩?
無理未收$$仲咁慢
係咪騙我地 其實未做好

我都懷疑佢地根本有部份係落order先做.
如果唔係點會禁遲

[quote:6298d7015f="Stephen@RC"]好興.

其實有冇人success to speed up them ???[/quote]

唔只呀! 要將D人先打一獲! 後殺再喂狗!!  :twisted:

[quote:bca9981368="女"][quote:bca9981368="Tomato"]佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??[/quote]

乜唔係比晒$$咩?
無理未收$$仲咁慢
係咪騙我地 其實未做好[/quote]

我比左一半錢咋........

[quote:6173d087b7="Tomato"][quote:6173d087b7="女"][quote:6173d087b7="Tomato"]佢地都應該想快d收埋尾數 點解仲可以禁慢??[/quote]

乜唔係比晒$$咩?
無理未收$$仲咁慢
係咪騙我地 其實未做好[/quote]

我比左一半錢咋........[/quote]

佢地都唔用腦. 個朵已經衰左. 冇以後啦o個間o野