藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: raymond Angel
打印 上一主題 下一主題

請問有冇人唔要房門呀??? [複製鏈接]

還有去執門時 look一下門較位是否所需要的門

請問荃灣那間??
唔明look一下門較位是否所需要的門??

[quote:c269fbc8fe="boyboy"]請問荃灣那間??
唔明look一下門較位是否所需要的門??[/quote]
應該留意是左開定右開。

i want 左開的門 :em14:  :em14:  :em14:

唉.......
乜我地藍澄灣的鄰居唔係好高尚咩...
做乜要執垃圾..........

[quote:a9636466cd="patty&jimmy"]唉.......
做乜要執垃圾..........[/quote]

haha都吾系太大問題泥起馬吾會太浪費而且又有用都毛所謂呀 :em11: 況且大家可以慢慢簡又吾洗特登去配過都幾好呀 :em12:
開心時大叫一聲.....Qoo.

因係最方便快趣配番一度跟細房門一樣(不過要留意左開or右開)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

yes I agree.  better to protect the environment.  Don't waste too much.

房門鎖在荃灣 德華公園對面那間好多潔具賣(好大間)鋪頭

[quote:5487c7ada1="patty&jimmy"]唉.......
做乜要執垃圾..........[/quote]

o個d 係有用既野
都唔可以話係執垃圾
況且 3R (reuse recycle replacement) 係好事黎架

最好當然係 大家有唔要既野 上黎問下大家街坊要唔要有無用
一來唔浪費 二來體現出我地守望相助 三來唔使"執垃圾" 直接去鄰居屋企拎  :em11: