藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: raymond Angel
打印 上一主題 下一主題

請問有冇人唔要房門呀??? [複製鏈接]

[quote:ab7f33be46="boyboy"]1/F 第六座地下 因為那裡比較多D和靚D!! :em11:  :em11:  
:em12: 門框我就執唔到 可否幫我執三對門絞和門框(如果有)唔該?? :em14:  :em14:  :em12:  :em12:[/quote]

thank you呀!!!
kitchen門及房門框我都唔要呀如果你要你過黎我單位羅呀...不過你要自己拆喎 :

Raymond&Angel 你早啲講嗎我厨房门和房门全部掉哂你早的講的話就可以比你.

[quote:74e7770278="benjeaaa"]Raymond&Angel 你早啲講嗎我厨房门和房门全部掉哂你早的講的話就可以比你.[/quote]

aiya..... :em01: 我本來都諗住買既點知d師傅報價要成$4000-$5000喎超貴呀!!我依家都打算好似boyboy咁see下有冇得執羅不過有個問題就係如果執房门咁咪門鎖冇key羅 :em05: 點算??

門鎖我準備出去買 :em01:  :em01:

Raymond & Angel
但你之前唔係話要房門

[quote:71f5be4d1e="boyboy"]Raymond & Angel
但你之前唔係話要房門[/quote]

係呀...我需要一隻房門呀:em21: &一毛一樣既門鎖要幾錢架???

等我明白都去執番隻先

:em11:

明天可能無晒D門啦!! :em11:  :em11:
因為原來有很多人需要房門 :em11:  :em11:

荃灣有一樣房門鎖 98蚊