藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11731|回復: 53
打印 上一主題 下一主題

窗簾 [複製鏈接]

我地今日上o左羅湖城做窗簾都好平 2間房+廳連窗沙都係$6xx.  :em11:  其實佢地都有幾多款 有時間可以上去睇下.

可否提供尺寸呢? 我自己度左...but 驚度錯喎...

:wink:

D款有冇HK咁多?會唔會老土?

係唔係要講價 你個價錢原本開價係幾多?
可否告知參考。

D款都OK 唔太差.  不個有好多間 你可以先行個圈但可能會搵唔返.......

價一定要講 佢一開價係$1100.  好辛苦先講到$600!!!

款都OK 唔太差. 不個有好多間 你可以先行個圈但可能會搵唔返.......

價一定要講 佢一開價係$1100. 好辛苦先講到$600!!!

你好勁呀!!!!!
我正在好煩惱去唔去深圳做好?因為花一日時間但唔知d款得唔得。

[quote:3beed38960="45B"]
款都OK 唔太差. 不個有好多間 你可以先行個圈但可能會搵唔返.......

價一定要講 佢一開價係$1100. 好辛苦先講到$600!!!

你好勁呀!!!!!
我正在好煩惱去唔去深圳做好?因為花一日時間但唔知d款得唔得。[/quote]

上星期日我都上深圳$650包路軌唔錯 :em11:

係東門窗簾城一全層都係做窗簾.d款又唔錯.但有d都會開好高價足足揀了

大半天.......然後去後街“樂園路”食餐平、靚、正嘅海鮮餐慰勞自己
:em11:  :em11:
目只近觀心能望遠

上星期日我都上深圳$650包路軌唔錯  

係東門窗簾城一全層都係做窗簾.d款又唔錯.但有d都會開好高價足足揀了

大半天.......然後去後街“樂園路”食餐平、靚、正海鮮餐慰勞自己

D款是否比HK差?OR比HK好?OR差不多?

[quote:823685e518="45B"]
上星期日我都上深圳$650包路軌唔錯  

大半天.......然後去後街“樂園路”食餐平、靚、正海鮮餐慰勞自己

D款是否比HK差?OR比HK好?OR差不多?[/quote]

差不多.....花多眼亂...但真係扺!
目只近觀心能望遠

今天到過rc的3間窗簾示範單位3間的price都差不多以下是我的意見:
T1 25F:平款OK我只可choose到2-3款比較好的
T3 45B(新家族):最多款比其餘2間貴$200-300最靚料頭'come'有好多種車法呂生好老實
T6 35C(雅琪):款ma ma少款price同新家族差不多但有多種簾