藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: boyboy
打印 上一主題 下一主題

聽講鏡對爐頭是否對風水唔好?? [複製鏈接]

我今日都搵人睇咗風水喇
佢話a座廚房所有鏡都要封
廁所門就長關.
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:9e0e42f8e4="diedsee"]我今日都搵人睇咗風水喇
佢話a座廚房所以鏡都要封
廁所門就長關.[/quote]

仲有um要化解?

[quote:2d5e2abf64="diedsee"]我今日都搵人睇咗風水喇

想請教點封法 厠所门唔可以長關 咁加度珠簾得唔得呀! THANK YOU!

[quote:cda438cdfc="VIC&CORA"][quote:cda438cdfc="diedsee"]我今日都搵人睇咗風水喇

想請教點封法 厠所门唔可以長關 咁加度珠簾得唔得呀! THANK YOU![/quote]

我問過佢話搵嘢擋係冇人wor.

[quote:5956f23a63="Y&T"][quote:5956f23a63="diedsee"]我今日都搵人睇咗風水喇

仲有um要化解?[/quote]

佢話....
a座大門對角唔好
b座大門對電表門都唔好
不過最差係d 因為對鏡係最唔好
其他冇講....

[quote:923faddd1b="diedsee"][quote:923faddd1b="VIC&CORA"][quote:923faddd1b="diedsee"]我今日都搵人睇咗風水喇

想請教點封法 厠所门唔可以長關 咁加度珠簾得唔得呀! THANK YOU![/quote]

我問過佢話搵嘢擋係冇人wor.[/quote]

THANK YOU FOR ANSWERING ME  :em21: AS YOU SAY IT'S USELESS TO USE A CURTAIN FOR THE TIOLET. :em18: BUT I HAVE TO OPEN THE TIOLET FOR MY DOG TO PP :em18:

vic and cora:

What kind of doggy are you keeping?

風水地師:
請問沒有提及H單位廚房同廁所有咩要特別留意THANKS  :?:  :?:

以我所認識 a&h 問題是同樣.

嘩 ! 乜咁多風水問題...
JANICE :em11: