藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: YY and KC
打印 上一主題 下一主題

已經過左執漏期... [複製鏈接]

我昨日上rc同我個座既執漏主管傾開計佢話公司決定左如果有單位開始做緊裝修既話佢地依家立即會唔同佢地做執漏因為為免執漏公司同裝修公司會引起爭眑加上依幾星期都成日發生依個問題所以咁多位街方要留意喇..........有咩整爛咗佢地兩方面都唔負責蝕底個個咪右係自己 :em16:

[quote:49df7a136d="女"][quote:49df7a136d="YY & KC"]P女
請問你呢兩日有無去check呀? 黃生有無再同你跟進? 佢有咩講呀?
我好激氣呀 上星期六 明明話一個星期之內一定執妥 我日日打去追 日日話跟緊 今日打俾我 話其他就執好晒 但係地磚未安排到師傅 要遲d先做 牆身驚整花 最後先做 禁究竟佢呢個禮拜做過d咩???????? 其他做好晒 又係指邊d呢????????[/quote]

有呀 咪係四日只係幫我地較左隻雪櫃腳囉
好彩男朋友仔昨日放假
我叫佢全日係RC不斷打電話同叫人黎整野
佢地昨日幫我地整左幅空心牆同大門
希望今日會同我地整埋其他野啦
我為左呢個執漏感到好煩......... :em01:  [/quote]

p女...你應該搵蔡生(大部份都佢管架)反而個個黃生我見都未見過 :?: 而你想整大門就搵呀豪啦....大門整半日就ok架啦至於地磚-師傅只得幾個整既時間好長(我就整左3日喇!)一座咁多單位要整所以呢唔好唔開心佢地一定會同你整架
同埋你仲差d咩未整呀???我4月22交form依家只係等d玻璃窗返貨其餘都整好晒喇....!