藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3636|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

憂慮~~恒昌 [複製鏈接]

雖然我仲未交匙比恒昌 但係聽到個別鄰居的送貨情況
我真係好擔心佢爛尾!!我好擔心 有無人可以安慰0下我??

我估爛尾就唔會
係慢d咁啫

唉 .. dump 下 dump 下  都唔知幾時入到伙 ..

你一定要日日打去追問 唔係佢就會拖得耐d架!! :em11:
因為佢多數會處理左d成日打去先架
我都打左去 佢話下個星期送貨
如果佢到時未送 我就實會日日打去煩死佢!!! :em12:  :em12:

[quote:7009341a8e="piglet"]你一定要日日打去追問 唔係佢就會拖得耐d架!! :em11:
因為佢多數會處理左d成日打去先架
我都打左去 佢話下個星期送貨
如果佢到時未送 我就實會日日打去煩死佢!!! :em12:  :em12:[/quote]

我一收樓就俾匙但就marK住等我覆才可送貨點知前兩日打去問吓

間廳櫃佢地話這星期會開始送貨哇!我都未覆可以送貨d執漏又未完

成又未裝修!!!點收貨啊.好彩早早打去問吓啫.
目只近觀心能望遠

叫佢送又唔送 唔叫佢送又送 禁古怪 :!:

我日日打去問啦. 佢日日dump我波鐘.
請問你地係咪交左key more than 1 week gei la ???

[quote:218d4cbd84="Stephen@RC"]我日日打去問啦. 佢日日dump我波鐘.
請問你地係咪交左key more than 1 week gei la ???[/quote]

25∕4已交咗啦.
目只近觀心能望遠

[quote:da4412f9dd="candy-cheung"][quote:da4412f9dd="Stephen@RC"]我日日打去問啦. 佢日日dump我波鐘.
請問你地係咪交左key more than 1 week gei la ???[/quote]

25∕4已交咗啦.[/quote]

嘩.. 成三個week already

I LEFT THE KEY FOR HANG CHEONG ON 23/4 THEY SAY WILL ARRANGE EARLIER AS YOU LEAVE THE KEY BUT-------------------------ONLY SOME STUFF REMARK FOR OTHER FLAT IN MY HOUSE?!////////////// :?:  :em18: