藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4784|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

25/f的窗簾 [複製鏈接]

我上星期去了1座25/f的窗廉示範$1180包全屋三幅再送一幅窗紗款式都幾多同算唔錯我打算加兩房遮光布及廳加塊"冚"各$250即是二千蚊埋單算唔算抵?

不過我們想用捲簾

我都係 佢o地有冇捲簾o既discount呀???

Re: 25/f的窗簾

[quote:d4bdad683c="yo & lok"]我上星期去了1座25/f的窗廉示範$1180包全屋三幅再送一幅窗紗款式都幾多同算唔錯我打算加兩房遮光布及廳加塊"zR"各$250即是二千蚊埋單算唔算抵?[/quote]

鵝都幫趁左佢地呀都幾好真系好多款簡下吾知如果我同埋你地一齊上去佢會吾會計平d脾你地呢不如我明天打去問一問佢地再話你地知呀 平得就平呀 :mrgreen:
開心時大叫一聲.....Qoo.

鵝都幫趁左佢地呀都幾好真系好多款簡下吾知如果我同埋你地一齊上去佢會吾會計平d脾你地呢不如我明天打去問一問佢地再話你地知呀 平得就平呀

好呀不如GROUP埋一班業主一齊上去平一二百都多呀.

我都剛剛幫襯佢!

957呎單位 –
原本Basic : $1780包全屋四簾再送一幅窗紗 另加窗紗or窗冚/ $250幅
現四簾 + 四窗紗+ 兩冚(主人房及廳) total: $2800。價錢OK啦,仲平過花園街!    

都幾多款式,窗紗亦有好多選擇,而且就腳方便!

[quote:15b0d7f9c0="ivantat816"]我都係 佢o地有冇捲簾o既discount呀???[/quote]

他們的捲簾僅有一種需要$24/sq.ft...
我們都考慮選擇他們可惜沒有直身百頁簾
:|

今日都去了25F睇CURTAINprice比其他shops平款都OK但我覺得款不太多細心的話可以choose到好野if choose 一些厚d的料就會底d要小心有d料好thin好似床單咁千萬唔好choose果d。
細單位package1180(3 windows送一廳'come')
書房轉羅馬簾:add$350已包遮光布
睡房和廳add窗紗300x2=$600
睡房add一簾'come'150
total(1180+350+600+150)=$2280
**個sales話有紗就唔使再加遮光布但我相信紗的功用不是遮光效果未必好so我會choose一些厚d or 深色d的布就會好d。
價錢實惠可以考慮但我都會睇多幾間再決定。

you can also go to Tower 3 45B the curtain there is also OK and the sales there is more 老實

鵝d窗簾連羅馬簾連紗全部庄好曬羅都好靚呀手工又得個師傅都好快手呀兩三下就整好衣家放曬d窗簾里真系好正呀鵝地全部系厚料 :em11:  :em11:  :em11:
開心時大叫一聲.....Qoo.