藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2088|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

隔音設備 [複製鏈接]

我們想在大門 & window 果加隔音設備
因為費事嘈到 d 鄰居仔嘛
你們有無奴介紹呀?? :em12:  :em12:

你想隔乜野音呀 ???

我們想在大門 & window 果加隔音設備
因為費事嘈到 d 鄰居仔嘛
你們有無奴介紹呀??

我會安多度門 在人廳之前.

我只打算買d 3m返里痴大門的門邊炸亦都系吾想嘈倒隔里輪捨因為我地成個愛豬事家族都系大聲一族里有陣時一開心起上里真系怕脾頭數架又吾想整到大家關系吾好羅都要做d野呀
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:76aaf9594f="Qoo"]我只打算買d 3m返里痴大門的門邊炸亦都系吾想嘈倒隔里輪捨因為我地成個愛豬事家族都系大聲一族里有陣時一開心起上里真系怕脾頭數架又吾想整到大家關系吾好羅都要做d野呀 [/quote]

你果d 3m 係where 買的??
"痴"係門邊會唔會關唔到門的???

我只打算買d 3m返里痴大門的門邊炸亦都系吾想嘈倒隔里輪捨因為我地成個愛豬事家族都系大聲一族里有陣時一開心起上里真系怕脾頭數架又吾想整到大家關系吾好羅都要做d野呀

好似"實惠"有得賣但你會買膠邊定係海綿呢?應該點痴至做到隔音效果?痴完可否pm我上你屋企參觀?thanks.

我們想買膠邊
好似比較美觀
但唔知點"痴" 因為我們怕關唔到門

[quote:2ab19ad824="Alvin & Janis"][quote:2ab19ad824="Qoo"]我只打算買d 3m返里痴大門的門邊炸亦都系吾想嘈倒隔里輪捨因為我地成個愛豬事家族都系大聲一族里有陣時一開心起上里真系怕脾頭數架又吾想整到大家關系吾好羅都要做d野呀 [/quote]

你果d 3m 係where 買的??
"痴"係門邊會唔會關唔到門的???[/quote]

都系一般旺角庄修街度買應該會平過其它地方掛 :?: 我都吾知架都系睇芝前有個業主講過我古應該關倒問的你地可以等我買左之後再話你地知先至去買味得羅 :mrgreen:

[quote:5ce43948cf="yo & lok"]

好似"實惠"有得賣但你會買膠邊定係海綿呢?應該點痴至做到隔音效果?痴完可否pm我上你屋企參觀?thanks.[/quote]

真系等鵝去睇睇先 :em11: 我都未決定呀但系膠邊會耐用d :roll: 我都要問問先知點痴至可以完全隔倒音呀如果隔吾得太多我買里都毛用羅 :wink: 毛問題不過我古都會系月尾或下個月頭的事到時整好再聯絡你地呀同埋我都會貼相上里的
:mrgreen:

[quote:28efd9071c="Alvin & Janis"]我們想買膠邊
好似比較美觀
但唔知點"痴" 因為我們怕關唔到門[/quote]

吾洗驚亦吾好買住我整左之後再貼上里&話脾你地知味得羅如果效果真系吾好味吾好買羅我一個人試左起馬你地吾洗又買左禁吾低呀應洗得洗呀 :mrgreen: