藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cora Kwong
打印 上一主題 下一主題

要讚執漏主管陳國忠/蔡堤及其他不知名嘅師傅 [複製鏈接]

我都覺得真係要讚下個兩個執漏主管"阿蔡"(差唔多大部份既野都係佢管)同埋"阿豪"(主要管所有門及廳地磚) :em11: 佢地都好好人我間屋每一part都幫我跟得好仔細有咩唔ok佢地會立即call人上去幫我整.....同埋我都好滿意!
其實當面同佢地講想點整點整跟手可以see到佢地做野做成店唔收貨咪即刻同佢地講羅....佢地都好客氣佢地話整得唔滿意就開聲啦...佢地會做到你收貨為止架喎!!!
不過我都親眼見過有一兩個師傅都幾求期同佢講再整過佢都好唔滿意咁 :em18: ..之後我咪直接同佢地主管講羅.最後佢地都幫我整返靚靚 :mrgreen:

我依家間屋都整我7788架啦聽日會整好晒廁所d地磚喇依家淨係等換d窗玻璃羅!!!好羅好羅終於可以開始裝修啦 :em17:

有無人知第六座主管誰
去邊可以聯絡到呢

一座d 執漏真是做得唔錯,今日上去剛剛幫我換緊厠所同廚房d 地磚,效果好好好,師父手工好好,換完之後,d花冇晒,空心冇晒,大部份都靚晒。 :em11:  :em11: 。所有執漏都8899完成,不算太要求高的我,都好滿意,明天都會開始裝修啦。 :wink:  :wink:
明天會更好

請問會唔會整空心牆架??
藍澄藍澄我愛你

[quote:922675e0a7="Crystal"]請問會唔會整空心牆架??[/quote]

I am also the Block 1 owner but the rectification work is very poor.  I wish they will do better later. :em03:

我都係1座
但佢地都整得幾好

我個單位都做得幾好 基本上大部份都做齊了 只有小量要再跟進!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:efb8bba0f6="女"][quote:efb8bba0f6="Crystal"]請問會唔會整空心牆架??[/quote]

會[/quote]已經整左喇
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:673e48feca="H&H"][quote:673e48feca="女"][quote:673e48feca="Crystal"]請問會唔會整空心牆架??[/quote]

會[/quote]已經整左喇 [/quote]

H&H

你地report 個defect 上去之後隔左幾耐才整好左個空心牆呀?
我地四月尾report 到現在還未整啊....
藍澄藍澄我愛你