藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4504|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

要讚執漏主管陳國忠/蔡堤及其他不知名嘅師傅 [複製鏈接]

四月我交DEFECT紙後約了執漏主管(陳先生&蔡先生&一位不知姓名 :em14: )當面講我對單位嘅DEFECT嘅需求當然我都有唔少怨言喺呢度好多謝佢地好有禮貌及耐性咁聽我講我亦希望佢地快啲整佢地答我話盡量因為太多單位點都要起碼一星期先開始輪到於是一星期後我再去睇發現真喺一啲都冇整過自然唔係幾開心但惗吓不如忍耐一下先其實不知幾担心是關喺網度睇到好多不愉快於是過一星期後我再上去睇 突然整咗好多重算係好滿意唯獨空心磚就整完始終係冇未整之前咁平整都冇辦法不過重有3分1未整 於是我6/5打電話去執漏部門佢地執漏嘅主管好快重好客氣咁回覆咗我 重肯即刻約咗第二日當面聽我嘅要求 即時重叫埋師傅好快咁幫我整埋其他部分 直至下午差唔多睇住佢地整完雖然重有少少我就好放心好開心咁離開在此特別多謝 :em11: 執漏主管/啲師傅/清潔两位阿姨(排名不分先後唔好介意)重有講聲唔好意思 :em14: 我喺現場睇佢地做嘢其間唔小心踢瀉咗師傅啲油倒到一地都係麻煩佢幫我抹添 ! :em11:

說得對 :em11:  其實有時平心靜氣地討論反而可以解決問題 我的單位進度良好     有很多地方已經完成了!!!
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

你們可能是好彩的例子
我地唔係嘈佢地做得慢
而係差好差比未整時仲衰係好衰.
我地用咁多錢買樓.
佢地收我地錢做野.
今時今日咁服務態度.
我就接受唔到啦.

VIC&CORA 我想問下佢地同你整左d空心磚未呀?
仲有整成點呀?
thx.......

我地都"乃野"呀
坐廁水箱裝得唔穩陣mark左defect叫佢地整
今日睇下水箱係裝番實但佢就搞到我沖廁個制禁左入去彈唔番上黎
之前好好地加嘛而家搞到咁 toilet都無得用
我仲叫左佢地唔駛幫我換廁所廚房既地磚..........
費事越整越衰

Re: 要讚執漏主管陳國忠/蔡堤及其他不知名嘅師傅

[quote:fcf3e767f3="VIC&CORA"]四月我交DEFECT紙後約了執漏主管(陳先生&蔡先生&一位不知姓名 :em14: )當面講我對單位嘅DEFECT嘅需求當然我都有唔少怨言喺呢度好多謝佢地好有禮貌及耐性咁聽我講我亦希望佢地快啲整佢地答我話盡量因為太多單位點都要起碼一星期先開始輪到於是一星期後我再去睇發現真喺一啲都冇整過自然唔係幾開心但惗吓不如忍耐一下先其實不知幾担心是關喺網度睇到好多不愉快於是過一星期後我再上去睇 突然整咗好多重算係好滿意唯獨空心磚就整完始終係冇未整之前咁平整都冇辦法不過重有3分1未整 於是我6/5打電話去執漏部門佢地執漏嘅主管好快重好客氣咁回覆咗我 重肯即刻約咗第二日當面聽我嘅要求 即時重叫埋師傅好快咁幫我整埋其他部分 直至下午差唔多睇住佢地整完雖然重有少少我就好放心好開心咁離開在此特別多謝 :em11: 執漏主管/啲師傅/清潔两位阿姨(排名不分先後唔好介意)重有講聲唔好意思 :em14: 我喺現場睇佢地做嘢其間唔小心踢瀉咗師傅啲油倒到一地都係麻煩佢幫我抹添 ! :em11:[/quote]

你地住第幾座呀?

[quote:a1ac6d341d="Mr. & Mrs. FireFire"]VIC&CORA 我想問下佢地同你整左d空心磚未呀?
仲有整成點呀?
thx....... [/quote]
整咗架啦! 不過始終冇未整之前咁平整囉! 冇辨法架喇!  :roll: 有興趣味過嚟参觀吓囉!   重有今日好開心   我再入去睇已經整好哂 謝天謝地! 其實果日主管都話有時當面講想點整 大家會溝通好啲唔駛誤會 試吓啦!

[quote:d532337cc6="ROCKAN28"][quote:d532337cc6="VIC&CORA"]四月我交DEFECT紙後約了執漏主管(陳先生&蔡先生&一位不知姓名 :em14: )當面講我對單位嘅DEFECT嘅需求當然我都有唔少怨言喺呢度好多謝佢地好有禮貌及耐性咁聽我講我亦希望佢地快啲整佢地答我話盡量因為太多單位點都要起碼一星期先開始輪到於是一星期後我再去睇發現真喺一啲都冇整過自然唔係幾開心但惗吓不如忍耐一下先其實不知幾担心是關喺網度睇到好多不愉快於是過一星期後我再上去睇 突然整咗好多重算係好滿意唯獨空心磚就整完始終係冇未整之前咁平整都冇辦法不過重有3分1未整 於是我6/5打電話去執漏部門佢地執漏嘅主管好快重好客氣咁回覆咗我 重肯即刻約咗第二日當面聽我嘅要求 即時重叫埋師傅好快咁幫我整埋其他部分 直至下午差唔多睇住佢地整完雖然重有少少我就好放心好開心咁離開在此特別多謝 :em11: 執漏主管/啲師傅/清潔两位阿姨(排名不分先後唔好介意)重有講聲唔好意思 :em14: 我喺現場睇佢地做嘢其間唔小心踢瀉咗師傅啲油倒到一地都係麻煩佢幫我抹添 ! :em11:[/quote]

你地住第幾座呀?[/quote]

DEAR ROCKAN28 WE ARE TOWER 1

[quote:8146847e10="VIC&CORA"][quote:8146847e10="Mr. & Mrs. FireFire"]VIC&CORA 我想問下佢地同你整左d空心磚未呀?
仲有整成點呀?
thx....... [/quote]
整咗架啦! 不過始終冇未整之前咁平整囉! 冇辨法架喇!  :roll: 有興趣味過嚟参觀吓囉!   重有今日好開心   我再入去睇已經整好哂 謝天謝地! 其實果日主管都話有時當面講想點整 大家會溝通好啲唔駛誤會 試吓啦![/quote]
好呀好呀...........thx  

[quote:105c4cf764="VIC&CORA"]四月我交DEFECT紙後約了執漏主管(陳先生&蔡先生&一位不知姓名 :em14: )當面講我對單位DEFECT需求當然我都有唔少怨言呢度好多謝佢地好有禮貌及耐性咁聽我講我亦希望佢地快整佢地答我話盡量因為太多單位點都要起碼一星期先開始輪到於是一星期後我再去睇發現真一都冇整過自然唔係幾開心但不如忍耐一下先其實不知幾心是關網度睇到好多不愉快於是過一星期後我再上去睇 突然整好多重算係好滿意唯獨空心磚就整完始終係冇未整之前咁平整都冇辦法不過重有3分1未整 於是我6/5打電話去執漏部門佢地執漏主管好快重好客氣咁回覆我 重肯即刻約第二日當面聽我要求 即時重叫埋師傅好快咁幫我整埋其他部分 直至下午差唔多睇住佢地整完雖然重有少少我就好放心好開心咁離開在此特別多謝 :em11: 執漏主管/師傅/清潔?峖鴘?排名不分先後唔好介意)重有講聲唔好意思 :em14: 我現場睇佢地做其間唔小心踢瀉師傅油倒到一地都係麻煩佢幫我抹添 ! :em11:[/quote]

VIC&CORA你地好 請問可吾可以脾個主管電話號馬呢 :?:
開心時大叫一聲.....Qoo.