藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10159|回復: 48
打印 上一主題 下一主題

關於執漏問題 [複製鏈接]

我今日換左空心磚
唔應該話換.
係重鋪.
見到我就火都離.
本來只係空心.
點知換左重衰.
空心+崩+高低不平.
好彩只係牆角4塊.
我見d人係我屋入面行來行去.
但係就唔知佢地整過d咩.
而且我發現大門重有多處新花痕同崩左.

我決定唔叫佢地執啦.
特別係地磚.
因為果班友仔唔係真正師傅.
唔會整得好.
我感覺到真係好無奈.
:twisted:  :em06:  :em06:  :em06:  :em06:

我個地下已經整了第二次 但是空心的依然空空心 條lar仲寬左....

都唔知叫唔叫佢整第三次好??????????
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

嘩!好驚喎 :em07:
我屋企塊地重未執漏而家點算好
但真係有幾塊係崩左...

我覺得如果接受到
就唔好換啦.
越整越衰
我都好後悔

咁有無人係換左之後係成好左架?
如果無
我諗我要大聲叫佢唔好勒~~~~~!

但係點都用d灰補番果d崩左既地方丫

If everyone afraid of them then how come we can have good service ???  Should we fight for our rights ??

坦白講我都唔知係咪呢d就叫到到水準
因為我找個做裝修既朋友看過
佢話係咁架勒
因為係送既
佢話幫我地鋪磗個位人兄一日未必淨係幫一家人鋪架喎
可能係好多架
所以咪會而家咁樣羅

我諗諗下都係只報那些崩既磗就算
不平那些就不弄了
費事越攪越大問題
因為放了傢俬就看唔到咁多問題了

我之前又有空心磚,幫我重鋪後,條地腳線爆晒 :em07: .....唉... :em08:
~angel~

咁你之後係咪叫佢執番條地腳線呢?

[quote:af635c021c="angel"]我之前又有空心磚,幫我重鋪後,條地腳線爆晒 :em07: .....唉... :em08:[/quote]

咁好大鑊喎~~~~
如果係咁 等1個week 都嫌多 一於搞大佢~~~

報 "apple :em13:  :em13: " ~~~~~