藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: KS
打印 上一主題 下一主題

廚房去水位問題? [複製鏈接]

[quote:27d8f6045f="diedsee"]2) 拆開塊板就睇到
不過佢唔會舖返 因為工程大 隨時撞花洗衣機[/quote]

是不是真係有部份單位沒有舖地磚 ?  :!:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:00e7077535="diedsee"]2) 拆開塊板就睇到

嘩 !  :em07:  :em07: 偷工減料 !  :em13:  :em13:
JANICE :em11:

[quote:87a5d80342="BLUE"][quote:87a5d80342="diedsee"]2) 拆開塊板就睇到

是不是真係有部份單位沒有舖地磚 ?  :!:[/quote]

係!
coz 我問過 佢係咁覆我
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我check過有舖地磚  但廚櫃地好污漕...我未曾見過廚櫃底好似垃圾房咁污漕 !
<應該話垃圾房仲乾淨過廚櫃底 ! >  :em07:  :em07:  :em07:

我拆爛o左過廚櫃底個扣 晤知邊到有得配 ?? 有無好心人話過我聽 ???  :em14:  :em14:  :em14:

我都未打開過睇 tim~ 個扣五金舖應該有得配...
見過鬼就唔怕黑啦~

去過晒了 ! 由九龍搵到荃灣都配晤到 ?  :em08:  :em08:
你未打開過 可能你會發現前所未見的震撼場面喎 !  :em12:

[quote:82e029a9cd="OON"]去過晒了 ! 由九龍搵到荃灣都配晤到 ?  :em08:  :em08:
你未打開過 可能你會發現前所未見的震撼場面喎 !  :em12:[/quote]

:em12: 發現到妳養o緊o個隻 micky mouse??
:em07:
見過鬼就唔怕黑啦~

我知道點解隻 micky mouse 會黎我屋企 ! 因為好多垃圾  好似HELLO KITTY所講有糖 空觀頭...仲有用過的紙巾....好震撼 !  :em08:  :em08:

我拆爛o左過廚櫃底個扣 晤知邊到有得配 ?? 有無好心人話過我聽 ???   
問管理處佢地知晤知呢 ?

[quote:663e0e6a45="OON"]我拆爛o左過廚櫃底個扣 晤知邊到有得配 ?? 有無好心人話過我聽 ???   
問管理處佢地知晤知呢 ?[/quote]

我都爛左三個扣 剛剛打過比收樓處MR LAM 佢話幫我搵下 未必有的 !
你都試下打比佢地 TEL:3165 1280 !  :roll:
\'Blue\' :yeah: :yeah: