藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2017|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

查詢執漏事宜的電話號碼 [複製鏈接]

因為而家0係公司 手頭上無執漏form底本
我好想打去問0下佢地幾時先肯幫我執漏??? :evil:
麻煩你地如果知道 話比我知 唔該晒!!

Re: 查詢執漏事宜的電話號碼

[quote:194feb6834="Tomato"]因為而家0係公司 手頭上無執漏form底本
我好想打去問0下佢地幾時先肯幫我執漏??? :evil:
麻煩你地如果知道 話比我知 唔該晒!![/quote]

張FORM寫的電話 3165 1280
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

板主 可否加入一個藍澄日常電話薄 提供一般聯絡資料 如管理公司電話 煤氣公司電話...電氣保養等等電話...

thank you very much !
感激!感激!

我0岩0岩問完lu!答案當然係十分官方 無稜兩可!!!
我問佢究竟有無人上過我個單位執漏過
佢竟然話有 我話但係一d都無郁過喎!
佢反問我有無交鎖匙??????? :?:
跟住緊係話一切交左比d執漏0既人去跟 先後程序亦係由佢地決定..........講到乜都唔知 事不關己!!!
我話以呢個進度 如果四個禮拜都整唔好點算 佢又突然話我地會同佢地跟........

唉!即係又無了期禁等................

[quote:8b333ceb64="manhk167"]板主 可否加入一個藍澄日常電話薄 提供一般聯絡資料 如管理公司電話 煤氣公司電話...電氣保養等等電話...[/quote]

如果真係可以加到得黎又唔係有難度的話都不失一個好提議喎 :em12:  :em12:
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

一路都話四個禮拜 家陣未到期 好難話佢哋
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:406b73321f="diedsee"]一路都話四個禮拜 家陣未到期 好難話佢哋 [/quote]

我都知 可能我太緊張!!! :cry:
但係我見其他鄰居 就算速度慢 都有話上過去睇過0Y!
我間屋竟然無人睇過 (睇0下都好0Y!!!!) 乜都無郁過 memo都無移過一張..........

其實我今日打去 無話想嘈佢 (都唔係鬧佢) 只係想問問 等佢記得呢個單位
唔好唔知唔覺禁忘記左佢 亦都費事佢臨尾一個禮拜急急腳 求求其先同我執!!!

我會放鬆d 慢慢等0架喇!!!! :|

通告

各位親愛的藍澄灣業主 請你們放心 由於各單位需要執漏的地方眾多 我們管理處決定於各個單位執漏的到期日 派出霍格華茲魔法學校的學生 (當中可能包括哈利波特同埋佢一班好朋友..... ) 到各個需要執漏的單位 由佢地發揮魔法的力量 將你地單位內所有問題即時變走 所以請各業主現時盡量忍耐 多謝合作.......

藍澄灣管理處 啟

[quote:e5f15683c4="manhk167"]板主 可否加入一個藍澄日常電話薄 提供一般聯絡資料 如管理公司電話 煤氣公司電話...電氣保養等等電話...[/quote]

不如你打份出來 置頂 post 係聚首一堂丫 ?

再唔係 等我有時間先打  :em06:

[quote:cac4fb0e58="diedsee"]一路都話四個禮拜 家陣未到期 好難話佢哋 [/quote]

我地已經過左一個月 但仲未攪掂
咁可以點?... :em01:  :em01:  :em01: