藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3046|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

激到你死!! [複製鏈接]

我個廁所不停流水 最激是有人掉了類似膠手套落去 :evil: 於是去管理處 有人上去單位睇.
個職員叫咗個判頭睇 竟然立刻沖廁 想毁屍??好彩沖得到日後塞咗一定投訴上報紙

成2個星期D進度=0. 度廁所門補過重差過之前 個判頭竟然話已執????若不滿意可再交DEFECT FORM 即叫我再抄過一份 根本無勿OK。咁我咪要每個星期交一次FORM??? :twisted: 最差是過判頭竟然發脾四 對住個管理講以後都不見D住戶我都未發脾四??? :em13:

重有個管理叫我最好再貼番D LABEL上去因俾工人掉哂其實已經第二次貼而且投訴過 又貼都無用啦罰抄??真是又激氣 又好擔心有排都入伙不到! 唉! :em01:
Everything will be OK tomorrow

都唔明 d 人....既然都係要做...點解唔做好 d
見過鬼就唔怕黑啦~

起碼都要過得自己過得人... :x

我貼 label 都貼咗起碼四次!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

:em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:

Re: 激到你死!!

[quote:1c286de82d="ye"]我個廁所不停流水 最激是有人掉了類似膠手套落去 :evil: 於是去管理處 有人上去單位睇.
個職員叫咗個判頭睇 竟然立刻沖廁 想毁屍??好彩沖得到日後塞咗一定投訴上報紙

成2個星期D進度=0. 度廁所門補過重差過之前 個判頭竟然話已執????若不滿意可再交DEFECT FORM 即叫我再抄過一份 根本無勿OK。咁我咪要每個星期交一次FORM??? :twisted: 最差是過判頭竟然發脾四 對住個管理講以後都不見D住戶我都未發脾四??? :em13:

重有個管理叫我最好再貼番D LABEL上去因俾工人掉哂其實已經第二次貼而且投訴過 又貼都無用啦罰抄??真是又激氣 又好擔心有排都入伙不到! 唉! :em01:[/quote]

請問你係第幾座架... :|
永遠愛著您 :em21: [/code]

d裝修佬無o野做時就喊住話好慘無工開 有o野做時就求求其其......真係唔抵可憐 :em13:
G :em21: P

Re: 激到你死!!

[quote:efcdbfc58a="ye"]我個廁所不停流水 最激是有人掉了類似膠手套落去 :evil: 於是去管理處 有人上去單位睇.
個職員叫個判頭睇 竟然立刻沖廁 想屍??好彩沖得到日後塞一定投訴上報紙

重有個管理叫我最好再貼番D LABEL上去因俾工人掉哂其實已經第二次貼而且投訴過 又貼都無用啦罰抄??真是又激氣 又好擔心有排都入伙不到! 唉! :em01:[/quote]

ye你好 如你不介意下次有事時可在六日先投訴我一定在藍澄到時我同你一齊我一定話到個無奶油的判頭吾止吾會發脾四而且重成隻狗狗感同你做野 :em20: 你好運可以叫無奶油判頭上你屋我就次次連工人都見吾倒響我層樓出現 :x
開心時大叫一聲.....Qoo.

不過真的好毛內間屋話曬都重要里班無能工人做執漏 :em18: 去得太盡又驚間屋脾佢地玩野所以收返條鎖最安全次次都要看住佢地整又點可以享受只做5-10分終呀 :em11:
開心時大叫一聲.....Qoo.

大家記得影低各項罪証 (越執越衰 同唔關事但又比佢搞破壞0個d) 以供第日參考同指証之用!