藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chris
打印 上一主題 下一主題

恒昌開始送傢俬啦~~~ [複製鏈接]

其實聽佢地d職員講
合約上寫明係由交匙起計兩個月內交貨
所以佢地係可以慢慢黎

但係點都好
做野係唔可以咁慢架喎 :em16:

今晚吳小姐打電話黎
話星期三可以送個間隔櫃黎
我地都未裝修 點裝呀
突然間又會咁勤力0既

[quote:b8d2019fe5="女"]今晚吳小姐打電話黎
我地都未裝修 點裝呀
突然間又會咁勤力0既[/quote]
哈~~~可能吳小姐都有上網睇...見到我地咁不滿...... :evil: so....
P女你完間隔櫃可唔可以上你到參考一下..... :mrgreen:

[quote:eed714fc41="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:eed714fc41="女"]今晚吳小姐打電話黎
我地都未裝修 點裝呀
哈~~~可能吳小姐都有上網睇...見到我地咁不滿...... :evil: so....
P女你完間隔櫃可唔可以上你到參考一下..... :mrgreen:[/quote]我都想問可唔可以呀   :em14:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

如果裝完當然冇問題啦 問題係我地到而家仲未搵裝修
今日才搵1座執漏主管上黎睇過
我地都超過左一個月
佢話上到黎都好冇面
會同我地盡快下個星期攪掂佢喎
聽住先啦

[quote:49f24c2f35="女"]今晚吳小姐打電話黎
我地都未裝修 點裝呀

但係我琴日開完會之後問過恆昌 佢地話星期六先有傢俬到喎 乜佢地一時一樣o架 :twisted:

雖要送0既單位 佢又唔送
唔雖要送0個d單位佢就送過黎

所以開完個defect大會 係咪應該開返個恒昌答問大會呢???
不過 都唔係個個都可以好林生禁傾得 個吳經理一定唔睬我地.........

tomato
我0個日未開完就走左 因為約左個執漏師傅
好似0個日都有講到恒昌問題
咁到最後結果係點?????

因為唔係管理問題 林生都唔係好答到
不過林生話佢地係無限制到個運貨重量比恒昌
即使佢架貨車係少貨 定係有十噸都會比佢入...........
詳情我唔係好記得 等我是誰兄整理完再話你知 或者有無鄰居寫低左筆記
可以講0下呢???

總括而言 恒昌係有問題 :em20: