藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4998|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

換o左個窗個把手......喵~ [複製鏈接]

喵~
今日上去睇過執defect o既進度 唉..... 非常失望(已經兩個禮拜o勒) 諗住都係節哀順變把啦 點知見到d窗d把手已經換o左 仲係全新o既 咁咪開o下個窗試o下o羅 心諗:" ok o喎 慢工出細貨o者!!" 跟住咪山番個窗o羅 一拉之下 成隻把手拉o左出黎.......&@))(*&%^#
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

貓......... :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

Wa
teribble....... :em07:

d執漏工夫簡直一流 :em05:

咁都得! 唔知我間屋執完後仲係唔係間完整? :em13:  :em13:

[quote:4e251bbbbc="Tomato"]d執漏工夫簡直一流 :em05:[/quote]

做左真係 "正" 過之前好多
唔整好過整... :evil:  :em03:

咁都得?!!! :em13:
我諗大家真係要一齊做啦..... :em20:

咁樣叫做整好咩,有冇化學d 呀....:em05:
係咪唔識按裝,唔識就咪做啦.....如果打窗至甩出黎,跌左落街,佢和黃係咪咩得起呢隻鑊.... :em20:
依家咁多街方出出入入,真係要佢地跟進下各樣問題,一於投訴佢。 :em16:

好離譜啫! :em03:  家陣喺唔喺鬥氣呀!  :evil:  :evil: 一定要投訴! 真係越睇越擔心! :cry:  唉~~~~~~~~~~~~ :em18:

貓貓,你何解攞住個joystick呀! :em03: