藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Sweetcouple
打印 上一主題 下一主題

Space Design/i Design/AT Concept [複製鏈接]

[quote:441a036ea3="coco110"][quote:441a036ea3="Sweetcouple"]但係我上網睇到佢3月口既時候比人告,又上埋電視(好似係星期一檔案)(話佢地d做得好差,呎吋度到錯鬼哂!),但係又冇其他介紹,我真係唔知點好?唔知你地有冇咁口既煩惱?[/quote]

我都知丫所以我都唔敢介紹比朋友...

另外我有兩個朋友分別用過兩間所謂既黑店但係個result出黎真係唔錯可以用非常滿意黎形容所以我覺得其實好多時問題唔係出自間公司而係出自個sales若然個sales跟進得唔好客人唔滿意結果間公司就變成黑店.[/quote]

請問你o係Space Design做D傢俬好唔好呀? 跟你個Designer 叫咩名?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:770b24a66f="grassman"][quote:770b24a66f="coco110"][quote:770b24a66f="Sweetcouple"]但係我上網睇到佢3月口既時候比人告,又上埋電視(好似係星期一檔案)(話佢地d做得好差,呎吋度到錯鬼哂!),但係又冇其他介紹,我真係唔知點好?唔知你地有冇咁口既煩惱?[/quote]

我都知丫所以我都唔敢介紹比朋友...

另外我有兩個朋友分別用過兩間所謂既黑店但係個result出黎真係唔錯可以用非常滿意黎形容所以我覺得其實好多時問題唔係出自間公司而係出自個sales若然個sales跟進得唔好客人唔滿意結果間公司就變成黑店.[/quote]

請問你o係Space Design做D傢俬好唔好呀? 跟你個Designer 叫咩名?[/quote]

我地係搵i-design做架.. 講真今次我真係唔係好滿意囉~ 因為我地搵埋佢地做裝修佢地assign比我地個師傅簡直可以用不知所謂黎形容.我地跟地好貼之餘D野都可以做錯晒.至於傢俬方面質素都係麻麻...

其實我之前都有响其他地方提及過,我事實上已比左訂(成萬幾二萬蚊),但最後寧願唔要d錢(肉痛到死),都唔再叫佢做(果個所為designer叫
kenneth ku),詳情我唔想再講,總之不知所為!!!! :em10:  :em10:  :em10: 攪到我宜家對所有訂製傢俬店有恐懼症 :em06:  :em06:

[quote:87a2e30cb1="Sweetcouple"]其實我之前都有其他地方提及過,我事實上已比左訂(成萬幾二萬蚊),但最後寧願唔要d錢(肉痛到死),都唔再叫佢做(果個所為designer叫
kenneth ku),詳情我唔想再講,總之不知所為!!!! :em10:  :em10:  :em10: 攪到我宜家對所有訂製傢俬店有恐懼症 :em06:  :em06:[/quote]

我係網上收集過資料,呢個Kenneth Ku係經典"差"o既! 十個評語 十個都NG...全中!

咁睇,不用為妙! :em02:  :em02:

[quote:0863dc61c6="grassman"][quote:0863dc61c6="Sweetcouple"]其實我之前都有其他地方提及過,我事實上已比左訂(成萬幾二萬蚊),但最後寧願唔要d錢(肉痛到死),都唔再叫佢做(果個所為designer叫
kenneth ku),詳情我唔想再講,總之不知所為!!!! :em10:  :em10:  :em10: 攪到我宜家對所有訂製傢俬店有恐懼症 :em06:  :em06:[/quote]

我係網上收集過資料,呢個Kenneth Ku係經典"差"o既! 十個評語 十個都NG...全中!

咁睇,不用為妙! :em02:  :em02:[/quote]

我地用果個designer就唔係kenneth我地唔滿意既地方唔係design既問題而係傢俬質素不太好.

有冇好介紹?

[quote:f2294c4765="grassman"]有冇好介紹?[/quote]

你係咪齋做傢俬?鍾唔鍾意不锈鋼?有一間响灣仔叫做tim ho既傢俬舖專門做不锈鋼傢俬超正.. 我地買左套飯枱椅非常滿意送貨唔係運輸做老細自己親力親為真係要比100分!

[quote:6f14c8b0ec="coco110"][quote:6f14c8b0ec="grassman"]有冇好介紹?[/quote]

你係咪齋做傢俬?鍾唔鍾意不锈鋼?有一間响灣仔叫做tim ho既傢俬舖專門做不锈鋼傢俬超正.. 我地買左套飯枱椅非常滿意送貨唔係運輸做老細自己親力親為真係要比100分![/quote]

Could you pls. PM me the address?

[quote:26ae31ffb3="grassman"][quote:26ae31ffb3="coco110"][quote:26ae31ffb3="grassman"]有冇好介紹?[/quote]

你係咪齋做傢俬?鍾唔鍾意不锈鋼?有一間响灣仔叫做tim ho既傢俬舖專門做不锈鋼傢俬超正.. 我地買左套飯枱椅非常滿意送貨唔係運輸做老細自己親力親為真係要比100分![/quote]

Could you pls. PM me the address?[/quote]

10 anton street wan chai 2574 6918 去睇睇包你滿意.