藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5579|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

Space Design/i Design/AT Concept [複製鏈接]

我同我honey正在努力找室內裝修公司,但又唔多識,咪學人去tkw逛,我入左去space design,個所為designer猛叫我落訂,我覺得有d怪,於是我上網睇,d人又話nei幾間其實係同一個老細,而且重係黑店,唔知有冇人知呢?又有冇其他好介紹呢 ?請大家rc口既好鄰居幫忙幫忙吧!!

我前search過一個口碑唔錯
仲睇過佢哋啲工程
的而且確係幾好
不過私人理由冇用到
起碼我睇得出佢好有熱誠同心機做
可以一試
不過工程時間好比較長.....不過慢工出細貨係真ge!!

Here is the link u can refer to:
http://www.filmplus.com.hk/InteDesign.html
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

pls give us more information ar !
Simpsons

我依家住緊間屋就係佢地幫我做傢俬架不過已經係兩年幾前既事LU佢地果時只係得一間舖之後我亦介紹左好多朋友去幫襯佢地星期日我先同男友再去搵佢地幫手搞rc呢間屋依家等緊佢地出圖!

[quote:10b3f10731="coco110"]我依家住緊間屋就係佢地幫我做傢俬架不過已經係兩年幾前既事LU佢地果時只係得一間舖之後我亦介紹左好多朋友去幫襯佢地星期日我先同男友再去搵佢地幫手搞rc呢間屋依家等緊佢地出圖![/quote]

佢地收費合唔合理呀?

[quote:09e650459e="Simon&Michelle"][quote:09e650459e="coco110"]我依家住緊間屋就係佢地幫我做傢俬架不過已經係兩年幾前既事LU佢地果時只係得一間舖之後我亦介紹左好多朋友去幫襯佢地星期日我先同男友再去搵佢地幫手搞rc呢間屋依家等緊佢地出圖![/quote]

佢地收費合唔合理呀?[/quote]

依家仲未知幾錢丫.. 以前我幫趁既時候都唔算平(不過就無皇室咁貴囉..) 後黎我介紹D朋友去價錢就愈做愈平.. 今次再搵佢地佢地話唔會計貴我地喎事關當年我refer左好多生意比佢地我間屋都登過上雜誌.不過我知道近年有好多人投訴佢地D野做得唔好可能係因為生意多左好多野都兼顧得唔好所以我都無再介紹比朋友LU.但係我同男友又好鬼鍾意佢地D DESIGN夠YOUNG有創意所以先再考慮用返佢地.

我也去過 Space Design & i Design 是同一集團 收費是鬲的一類.

但係我上網睇到佢3月口既時候比人告,又上埋電視(好似係星期一檔案)(話佢地d嘢做得好差,呎吋度到錯鬼哂!),但係又冇其他介紹,我真係唔知點好?唔知你地有冇咁口既煩惱?

我地都係呀
都唔知邊間信得過
請大家分享下啦

[quote:66400fab05="Sweetcouple"]但係我上網睇到佢3月口既時候比人告,又上埋電視(好似係星期一檔案)(話佢地d做得好差,呎吋度到錯鬼哂!),但係又冇其他介紹,我真係唔知點好?唔知你地有冇咁口既煩惱?[/quote]

我都知丫所以我都唔敢介紹比朋友...

另外我有兩個朋友分別用過兩間所謂既黑店但係個result出黎真係唔錯可以用非常滿意黎形容所以我覺得其實好多時問題唔係出自間公司而係出自個sales若然個sales跟進得唔好客人唔滿意結果間公司就變成黑店.