藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ryan
打印 上一主題 下一主題

改動恆昌傢俬 [複製鏈接]

當$1500啊! 當初佢只肯退$500啫侷住要來送俾人

係呀係呀 恆昌個男人仲勸我唔好唔要 因為若果唔要張床玉 只係當幾佰蚊 會好唔底咁樣講!  :em18:

但係佢比我睇個list既總數同我比既只差$200 有d野係可以回收得高d呢... 好似個衣櫃佢就話可以當$3800用.

點解我地好似join左唔同o既傢俬公司咁既.... :!:

[quote:44eab0f4df="manhk167"]但係佢比我睇個list既總數同我比既只差$200 有d野係可以回收得高d呢...  好似個衣櫃佢就話可以當$3800用.[/quote]

張疏化都只當$1500用....當初就即時話伸笨買了套餐. :em01: ...希望第時d質

素有番哽上下.
目只近觀心能望遠

你有冇同佢地office d大佬傾.  同d地鋪人員講一d用都冇.

當時就無同佢地fight 事關我無諗過佢地係咁搵笨 但係返到屋企認真諗下先至越諗越唔底!!  :twisted:

一d用都冇.

v...woo....v! 好man啊! :em04: