藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2756|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

改動恆昌傢俬 [複製鏈接]

我都終於收樓了!!!

我想問如果裝修後想改動恆昌的傢俬(只是餐枱同茶机等 該是現成吧) 還可以嗎?? 有人試過嗎??

因為我好想可改做玻璃枱... 因為裝修個plan同之前唔同左..

佢地仲會唔會接受呢?

i don't think they allow u to amend I tried before but they said the orders has been sent to HQ and possessing already.

但係d枱呀 茶机呀 該是現成吧....
要改應該不會很難吧!!

I tried to ask to change the lamp even not OK
Everything will be OK tomorrow

佢地有個full list話每個item當錢駛值幾多錢.  總額係同個plan一樣 所以都ok.

[quote:020623cd95="manhk167"]佢地有個full list話每個item當錢駛值幾多錢.  總額係同個plan一樣 所以都ok.[/quote]唔係喎.... :?: 我上次簡傢俬果陣 有好多件傢俬我都唔要 但係佢每件傢俬都只係用個好似折舊左o既價錢比返我 即(例如: 一張床玉原價$2000 我唔要就只係比返$500比我) 如此類推...

跟住我埋尾想炸家衣抄底佢D價目....跟住恆昌果個男人即刻阻止我抄....跟手炸炸帝收返埋佢本簿 我當時覺得佢係身有屎先至係咁o既反應~  :em16:
唔通後期佢地將個price list改左??  :?:

床玉佢比我當$1500用.

[quote:f1c8d35458="manhk167"]床玉佢比我當$1500用.[/quote]

當$1500啊!  當初佢只肯退$500啫侷住要來送俾人
目只近觀心能望遠

但張床玉可能原價係$2000 但係而家只比返$1500你 咁咪舌左$500囉? 果$500去左邊!!?? 每件貨都比佢扣咁一節 出離個總額就.... :em05:

:em01: 算啦~~ 我都洗濕左個頭 我而家只希望佢地好好咁安排入好我D傢俬就算.

但係佢比我睇個list既總數同我比既只差$200 有d野係可以回收得高d呢...  好似個衣櫃佢就話可以當$3800用.