藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

有冇人已搵人起牆 or 油牆 [複製鏈接]

我用個fd嘅師傅!見過佢整好既單位好ok!!!!﹔油連返新門及地腳線$11800(2 rooms)用班馬士的add$1000天花線$2500.想布價可Pm我給師傅电話你!!!

今個星期初開始做庄修預算大約一個月倒交返間屋脾我我吾會整好多野主要產底整灰油油在方加天線插座味可以快d整好 無計要慳d呀 :
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:695755c71f="benjeaaa"]+萬元左右[/quote]

吓??咁貴既???
我地做d野同你差唔多但3萬幾-4萬已經得啦喎我地仲諗住整到好似d傢施書咁都係大概7萬咋播?
"+萬元左右"你係店整呀???

Don't use the estate suppler as they are belong to the same group. Yesterday I heard a couple ask them to communicate with the property manage for the defeat they said everythings is difficult to change and tell them to joint their package and did it for you. That mean you paid more money to repair those defeat that can be repair for free. All of them are liers.

我已經搵咗人起牆 改電制 訂造部份傢俬及打蠟 另有熟人造窗簾
由於我兩邊都識人所以平少少
家陣已經間咗牆 睇落唔錯.

有興趣可以 pm 我介紹比你
不過起牆 改電制 傢俬及打蠟既breakdown要過幾日先可以覆大家!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

Raymond & Angel 你好.
小弟買意大利24吋地磚連玄関位一瑰23吋×92吋雲石共1萬7仟
全屋現塲做傢俬.包括
1廳電視柜和屏風一組背磨砂玻漓牆
2廳燈槽包括光管
3飯廳6呎高柜連鞋柜
4飯廳6呎鏡連磨砂玻璃邊
5書房7呎衣柜內藏單人床
6書房窗台做寫字枱連磨沙玻璃面
7主人房衣柜做玻璃趟门
8主人房大床連床背柜
9主人房大床頂做假天花
10起磚牆連2睡房1廚房改趟门
11全屋天花油ICI
12全屋牆身油ICI或貼牆紙
13電制改位8個以內
14廳窗臺頂做木壳
15玄関走廊和天花做装飾
16全屋窗簾
17真皮3人梳化一張
大概+萬元

[quote:760efce2ca="diedsee"]我已經搵人起牆 改電制 訂造部份傢俬及打蠟 另有熟人造窗簾
家陣已經間牆 睇落唔錯.

不過起牆 改電制 傢俬及打蠟既breakdown要過幾日先可以覆大家!
[/quote]

請問改TV制得唔得架? 因為我諗住唔要個間房櫃喇!!! :twisted:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

改TV制應該冇問題ge...我都要改

我想問一問之前有幾位業主 pm 我想要裝修報價
但我唔小心 delete 晒有關業主 ge 資料
可否再 pm 我一次 等我比個價大家.

[quote:66c7b4b496="Kiliyan"][quote:66c7b4b496="diedsee"]我已經搵人起牆 改電制 訂造部份傢俬及打蠟 另有熟人造窗簾
家陣已經間牆 睇落唔錯.

[/quote]

請問改TV制得唔得架? 因為我諗住唔要個間房櫃喇!!! :twisted: [/quote]

係唔係淨係改入牆TV 制??冇其他工程??
If yes 約 $400.00 淨係改制.