藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 藍孩子
打印 上一主題 下一主題

執漏進度超慢! [複製鏈接]

我間屋比較好彩,d工人都有做,都七七八八,不過手工都真係庥庥 :em05: ,eg廚房水喉底櫃果塊板又裂又凹,d工人竟然用水泥鋪返條裂痕就算 :twisted: ,唉....我都有d心灰意冷,本來唔打算油油,而家我油過d牆,門,地腳線 :cry: ....而且我之前仲幫保華買櫃, 地話而家先打算由大陸運d櫃落 :evil:  :evil:  ,我都唔知要等幾耐...... :em08:  :em08:
~angel~

而家個situation 好似仲worst 左
唔等1個week 啦
不如我們搞大佢
報 apple

[quote:0bacb6c872="Sweetcouple"]你地都好呀,得閒就可以去check下佢地,我就唔得口刺,因為我實在住得幾遠,一個星期最多去一次,好多時重兩個星期先去一次,間屋變成點我都唔知!!!
不過,我有一次比收樓部d人大整固,我call佢間執漏ok未(都成2  weeks啦!)佢就話ok啦,叫我去睇,我都有d嬲,點解ok都唔通知我?不過我都山長水遠咁去左睇,點知唔去尤至可,一去九把火,成間屋只係換左部分windows,但磚就肯定冇換過,連門鐘下陷、冇電都唔理,咁個位人兄就叫我去睇,你話有冇天理???最衰我唔記得問佢個名,唔係我就投訴硬佢!!!! :evil:  :evil:  :evil:  :em13:[/quote]

Sweetcouple你好 我今日問左我個朋友佢話里班工人吾沖系有原因呀 咪系因為佢地驚沖後樓下條渠會爆呀芝前都有人話過假天花上面條臭臭渠有秀或裂痕架 :x 好牙煙呀 :em18: 會吾會系芝前大家講緊個無奶油中年制服友呀 :roll: 真系要密d入去呀 :?
開心時大叫一聲.....Qoo.