藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 藍孩子
打印 上一主題 下一主題

執漏進度超慢! [複製鏈接]

佢執左你d memo都叫有上過你屋企睇過
我所有野原封不動 無人理過我間屋!

我有個電話挿頭彈唔番落黎兩個星期都係整左依一樣野

離譜到極 班執漏哥哥在我家開大 還留下一大幅漬 在廁所板上.  :evil:

請問有無電話可以投訴執漏進度太慢??

[quote:e315e127ac="Tomato"]諗諗0下 不如唔好執漏好過...............[/quote]

不能夠 也不可以放過 這是我們的權益. 如果放棄 他們目的達到. :em14:

不如你買左我個單位...!

[quote:1024193b72="manhk167"]不如你買左我個單位...![/quote]

你之前唔係已經賣左棟喇咩?  8)

我今日去交defect list 佢話玻璃窗要等到六月尾才有貨
其他defect 會在四星期內完成

我看到大家的留言
我覺得發展商的態度係拖大家等得就等啦

但我就一定堅持到底一定要佢地攪掂
唔好甘容易罷休
大家堅持呀加油

我同d朋友傾開計分享佢地之前執漏既經驗佢地話叫班大佬做野即係叫佢地幫間屋化妝好多野可以由無變有例如地磗由完整無缺到四分五裂......我而家都好擔心想叫佢地收拾好d大問題d小問題就自己攪掂咁已經very骨勒 :em16:

[quote:67e5e4039a="GM386"][quote:67e5e4039a="Tomato"]諗諗0下 不如唔好執漏好過...............[/quote]

不能夠 也不可以放過 這是我們的權益. 如果放棄 他們目的達到. :em14:[/quote]

收到!!收到!!
我會堅持對抗到底