藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 藍孩子
打印 上一主題 下一主題

執漏進度超慢! [複製鏈接]

個體戶去就唔So你一大班人去或者有薯光

佢勿野都唔得咁我到期唔交(滚你費)唔知得唔得呢?

去時請通知我 一齊去

我都交左Form一個星期 昨日出睇過 見到門框 廚房門及門框 地磚都有執漏. 也有加防水膠. 雖然手工不算太好 但係我都收貨. (不過仲有一些未執)

* 之後我和女朋友開始一些普通的清潔. 清潔完睇返自己個單位真係好靚 好開心
大眼

經過兩星期的苦腦後,我決定fight back to RC。
冇理由將自己的"愛兒",任人欺負。
為左不影響我計劃的安排,暫時不公布我的所作所為。
但若然行得通的話.....再作報告...!!!
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:13c1601b08="dick&queenie"]經過兩星期的苦腦後,我決定fight back to RC。
但若然行得通的話.....再作報告...!!![/quote]

好神秘! 8)

[quote:fbd49023b9="dick&queenie"]經過兩星期的苦腦後,我決定fight back to RC。
但若然行得通的話.....再作報告...!!![/quote]

究竟係咩呀...
好好奇呀~~

講開又講 果日我在屋裏見到樓下有一戶人家有師父正在執漏
我們觀察左佢好耐 發現原來真正工作時間係佔左休息時間的大約10%左右
我們唔係打錯次序
因為我們見到個師父坐在window 邊抽左起碼2個字煙
然後看下風景整個過程我諗 at least 有半個鐘
跟住見佢掃下天花位置(可能只有5-10 mins)
然後佢就走左 剩番d 清潔亞姐執番d手尾
所以 如果我們唔比d 壓力佢地
我們個unit 就有排都未得啦~~~ :em16:

經過兩星期的苦腦後,我決定fight back to RC。
但若然行得通的話.....再作報告...!!!

咁你記得報告返喎,因為我昨日先交defect form,我怕我屋企都唔知會攪成點啦 :|

諗諗0下 不如唔好執漏好過...............

真激氣 :evil:  :evil:  :evil:
成十幾日 衆多ITEM中 淨係執左個地... D MEMO (仍然係空心磚)...

比佢地激死LA
:em13:  :em13:  :em13:  :em13:
:em10:  :em10:  :em10:  :em10:
:em20:  :em20:  :em20:  :em20: