藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11169|回復: 52
打印 上一主題 下一主題

執漏進度超慢! [複製鏈接]

好耐無見啦! 我間屋嘅至臭源頭已搵左啦!! 就係廚柜下嘅一大堆垃圾同一大包餸渣!! 今日返左去藍澄! 諗住睇下有咩改變啦!! 都話哂個幾星期啦! 唉!! 一入到去!! 乜都無整到! 連最easy 嘅防盜眼都未裝呀!! 我而家越來越對佢地o既工作能度有所懷疑呀!! 我好想同佢地講話: 唔係比左間屋我就ok呀!! 我要只係要一間完整少少o既屋啫! 咁都要推三推四??  你地做野可唔可以認真D???????????????

我今日喺一個好心灰意冷嘅心情去左收樓部同佢地講話: 我要家唔駛你地幫我執咁多野啦! 你只係幫我執好廚房同廁所就OK啦!! 唉!!! 真係有D灰呀!!  :em14:  :em14:  :em14: 唔該你地班執漏哥哥爽D手啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

不如一齊唔交管理費o拉. 根本佢地連最基本一個完整的單位都未比我地 又漏水 又生锈 又花 又崩 牆身好伊拉克打完扙o的屋o甘 club house 又未用得. 若果係咁. 不如落完石屎 就叫我地收樓. 開始交管理費!!!!

唉...我仲勞氣...
完本話度門不平行,整好度門後,門邊爛哂,墻身花埋。
同佢講,佢話係油漆問題,油漆師父再跟。
整廁所門,又係不平行,求Q其其"炮"完,又唔補番油。
最賤係廁所某塊塼花了成個H字咁,竟用黑色箱頭筆寫番過H字響度就算。
仆佢個臭街,唔講粗口都唔得.....
hales...唔好怪我....話哂我都係文人雅士
永遠愛著您 :em21: [/code]

藍孩子 千祈唔好心灰意冷 一定要堅持到底 點都要佢地執哂所有問題先好罷休...... :evil:
我都交左form成過星期 郁都未郁過 所以我今日都走左去執漏部捉住個職員"熬" 係咁push佢 佢應承左會聯絡判頭 然後呢兩日覆電話俾我 希望可以盡快開工啦......... :cry:

用箱頭筆寫番,勁!
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

我都想死 慢吞吞 好似食左豬油膏禁......
我好少野執咋 (唔係我間屋特別正 而係總括大家的經驗 有d野唔執好過執) 一d都唔幫我執 正衰人!! :em20:

我交左form一個星期
我知佢地有人上過我度
但睇黎睇去都睇唔到佢地整過乜
都唔知係咪上去用微波爐嘆冷氣同去toilet................

其實我們應不應集合所有人數去管理處理論呢.

ai 我都係啦.. o個o的唔知係痳石or云石. 一pie pie 銹..

[quote:8641189ed3="benjeaaa"]其實我們應不應集合所有人數去管理處理論呢.[/quote]
我都想知可唔可以!