藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3636|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

請問有冇人有地磚多呀? [複製鏈接]

我地屋企會拆牆,可能須要補返少少地磚。。但問過管理處,佢地話無晒地磚啦! :em07:

請問有冇人可申出援手呀?

我而家搵師傅整緊個地~可能我地有得剩喎

發表於: 今天 在 1:09 am  

我而家搵師傅整緊個地~可能我地有得剩喎

係?咁如果你有多可否俾D我地呀,thank you very much!!! 唔急... :em14:

如果有的話我都想要兩塊,剛巧有空心磚,又費事等師傳做啦。
====================================================== Home : http://www.samleung.net E-mail : saml@teacher.com ======================================================

咁就傑啦 !!! 我欠10塊呀 !!!!

Re: 請問有冇人有地磚多呀?

[quote:38b6423600="Eric&Mandy"]我地屋企會拆牆,可能須要補返少少地磚。。但問過管理處,佢地話無晒地磚啦! :em07:

請問有冇人可申出援手呀?[/quote]

Eric&Mandy你地好 今早我因為要去藍澄羅回鎖匙因我已沒有足夠時間做裝修 在響六座落去管理處條電梯見有少量地磚放左響樹我只是行過豬事時特然想起你地提過想知磚既編號時我見到有一塊有個編號寫左響後面因為當時太早完全沒有工人我忍吾住用機影低左 試試可否貼上給你們 :roll: 放心我看過肯定是屋內大磚
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
開心時大叫一聲.....Qoo.

屯門......係指 :?:

[quote:ea8164b7db="Mr. & Mrs. FireFire"]屯門......係指 :?:[/quote]

我影芝前都用一秒時間想過不過驚脾工人丙就即照即閃哈哈
開心時大叫一聲.....Qoo.

有冇人知點去搵呀

I called managment office too they said we can ask for 恆昌 or 承建商 but not sure they will give or not or sell or what....cos thats for resolve defect.