藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3205|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

六座f室o既問題? [複製鏈接]

今日交defect list 時 有一家人好勞氣咁同和黃d人理論 佢地話六座f室個間隔與其他座及售樓書唔同 多o左一幅牆......係咩 有無知係邊個位多幅牆呀?
佢o地話agent講過幅牆係可以拆 但係和黃而家話要評估先知......又多一個俾agent騙o左o既受害者 :em05:
G :em21: P

Yes ar...

The block diagram of 6F is attached as photocopy attachment only

It's quite different from the other flats

退貨并要求賠償

唉~~~~又係AGENT.... :|

多左幅牆?? 係邊個位呀??

[quote:53d634e745="piglet"]多左幅牆?? 係邊個位呀??[/quote]

唔知邊個位? 有無人有相睇呀?
G :em21: P

之前有人post過 但search唔到
如冇記錯 應該係已經間好有兩間房的.
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

唔係呀 係一間好大既房 ! 唔係唔拆得呀........ 點解呀 ?? 又唔係主力 !! 我正想拆左佢喎...... 其實T6F幾好嫁 多左一隻 WINDOW 有 270 度景觀 又開揚 我好滿意呀 !!!      :em11:   :em04:

OH...我記得喇~~
係廳中間已經間咗幅牆
即係間房有兩個窗 房門仲係對正大門
廳就得一個.
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

哦 係咪個廳打橫個隻 即係同一部份A G 單位一樣?