藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Wynne and Paul
打印 上一主題 下一主題

Air conditioner [複製鏈接]

間屋西斜都有影響ga....
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

集合左咁多人0既意見
三部冷氣一齊開係唔涼0既
可能只可以應付二部冷氣

因為而家仲未有窗簾
晒到成間屋都熱晒
更加覺得個冷氣唔夠涼

我又沒有這情況 :?: 因為其中一個細房是正西斜的但開著部冷氣不用兩個字就成間房都好涼而且重係一次過將3部冷氣開著但沒有你地所指的問題 :?: 最好還是叫管理處看看  :wink:
開心時大叫一聲.....Qoo.

[quote:13754c0da9="~ Man & Agnes ~"]

因為而家仲未有窗簾
晒到成間屋都熱晒
更加覺得個冷氣唔夠涼[/quote]

我都係T2 Flat D 同你情一樣.

[quote:4b6087531d="John & Esther"][quote:4b6087531d="~ Man & Agnes ~"]

因為而家仲未有窗簾
晒到成間屋都熱晒
更加覺得個冷氣唔夠涼[/quote]

我都係T2 Flat D 同你情一樣.[/quote]

Me too. The master room is cool but the sitting room seems not "cool enough"  :em03:

通知管理處幫您加雪種吧!!!
Rambler Crest Soccer Club

My 3 aircon are cool enough at 21C but the shell are very very dirty (fortunately not insides).

記住部冷氣至少要開足24hrs 睇下牆身有冇滲水. 8)
Rambler Crest Soccer Club

要開咁耐???
有人叫我開6個鍾已經ok