藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: H and H
打印 上一主題 下一主題

往返青衣站之專線小巴88F [複製鏈接]

[quote:95df072c51="LO LO"]其實88F 對我個人來講很方便,因為我同我老公都會經常往返青衣村、翠怡和RC(現在和將來都是)。唔好意思呀,响度同大家唱反調tim。 :roll:  :roll:[/quote]
對於我個人來講都係幾方便 因我們一家人每日都要往返長青村 如有這條線我們便不用成日行上/落去上面巴士站了!

[quote:cb6c868f31="hongrita"][quote:cb6c868f31="LO LO"]其實88F 對我個人來講很方便,因為我同我老公都會經常往返青衣村、翠怡和RC(現在和將來都是)。唔好意思呀,响度同大家唱反調tim。 :roll:  :roll:[/quote]
對於我個人來講都係幾方便 因我們一家人每日都要往返長青村 如有這條線我們便不用成日行上/落去上面巴士站了![/quote]

其實我都要經常上長康村娘家,但為了大多數人的利益.... 還是多走幾步吧...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

88f好慢行左半個tsing yi寧願去kwai fong搭其他van

[quote:92667f5c27="SM"]我返9:30 - 6:00 (Mon-Fri)
請問有無車去上環?  [/quote]

可以搭948(美景對面) 但係朝早只有大約7-8點有車

Thank you eric_818!  
但7-8點 我未起身喎.... :!: :?: