藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3176|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

X-BOX [複製鏈接]

有沒有人加裝和記寛頻 有沒有 X-BOX 送呀 ? :em07:

Re: X-BOX

[quote:e8c5591871="JNA"]有沒有人加裝和記寛頻 有沒有 X-BOX 送呀 ? :em07:[/quote]

加裝 ????
現在包寛頻還要加裝
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

Re: X-BOX

[quote:ca5a6a4547="stephenyeong"][quote:ca5a6a4547="JNA"]有沒有人加裝和記寛頻 有沒有 X-BOX 送呀 ? :em07:[/quote]

加裝 ????
現在包寛頻還要加裝[/quote]

昨日交表時管理處主動同我講有關屋內各上網插頭時提及上網是否真的包入管理費內仍在商議好可能係唔包感話 :?: 要等他們再通知或貼通告 :!:
開心時大叫一聲.....Qoo.

Actually 唔理管理費包唔包,當入晒伙後,個寬頻實慢到阿媽都唔認得,
做定prepare, 費時到時激 氣:em18:

咦...咁我已經用過rc 個broadband 算唔算"偷"用...

可唔可以搵幾個人試下同時同一座個bandwidth一共有幾多.?
好多人都試左話有成10M 不過係唔係SHARE 同點SHARE法 可唔可試下.
個IP係點分配等等... 可唔可以都試得出.?

睇今期電腦廣場話和記的寬頻係每人有10M,而且係上載同下載都有,所以應該係ISP中比較好的公司。

而且外面簽一個plan還有XBOX送,所以唔知我地都有無呢??

而且外面簽一個plan還有XBOX送

news not the same. Heard HGC only bundle "Xbox Live accessory" but HKBN include "Xbox kit"

按非官方消息,我們的屋苑是使用和記電聯,並非和記寬頻。
暫時都係免費使用。(我諗兩年內唔使比錢)
此為屋苑的"佛斯連田"
作為智能家居,等於有電梯、有衛星、有人倒垃圾咁。
二十一世紀,有埋上網.......好平常矣。
永遠愛著您 :em21: [/code]

乜和記幾時有兩所公司提供寬頻服務?