藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ho and Serene
打印 上一主題 下一主題

我的內園view [複製鏈接]

依 ~~~~~ 點解個窗框唔係綠色0既 ~~~~

個view好靚..
我個view望IVE...下面仲有條大坑渠
咩窗框綠色架咩???

[quote:c350610be7="Teresa&Fai"]咁你知唔知你對面裝修緊第時係d咩黎呀..................

我好想問係咪已經入左去住呢...........因為我夜晚搭車經過時會見到某幾個單位開了燈..................

我地5月3號先上律師樓收樓...........我想問收完樓係唔即刻可以搵人驗樓呢??????[/quote]

當律師樓通知我幾時上去俾錢 我就即刻打電話約係俾錢第二日驗樓(基本上係睇下佢邊段時間得閒驗) 你跟住再打去收樓處約好收樓時間(唔需要等到上律師樓先約 咁就有多d收樓時間俾你選擇) 確定係驗樓前一定已經收o左樓 咁就可以慳番好多時間啦!
我就係咁樣 由上律師樓到交defect list 只用o左兩日時間. 請假亦只係請o左一個半鍾頭. :mrgreen: 無辦法啦 緊排忙到 :em15:  晚晚ot到十點幾 唔係咁做 跟本無時間收樓.
G :em21: P