藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3822|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

裝修或執遺期內點保護地面? [複製鏈接]

你們好 我想問問點可以在而家這個時候內保護地面 :?: 我係地磚 今日只係買左bubble紙舖地面本身想買紙箱界開但係唔知去邊樹買 :?: 今日去了美景惠x超級市場又唔見有放在店門口又見唔倒紙箱婆婆 想同佢地買都唔得 我真係好驚工人叔叔會整花我個最滿意的地下 全屋只係得廳的一塊磚有兩條痕我地成家愛豬事家族都好開心 而家又擔心 :em01: 點算好 希望你地可以答倒我 ops: 我淨係睇過其他新樓網話可以舖珍珠綿 不過好貴喎我又唔想用太多錢想留作買家俬

舖木板....見到D裝修工人都係咁做....
但你油唔油油呀...?

[quote:80a93e287e="Mr. & Mrs. FireFire"]舖木板....見到D裝修工人都係咁做....
但你油唔油油呀...?[/quote]

你們好 好開心你地好快覆我多謝你地 但係邊度可以買木板呢 :?: 美景有冇架 我想同屋企人去買 :?: 我會俾裝修師傅做一般油牆 包括: 鏟灰 油防潮油 油ici&整天花線 我地愛豬事家族要求好普通唔想洗太多錢 ops:

I dunno 邊度可以買
but I know U can request 裝修師傅 to prepare it for u of coures u need to pay for it....around $2000.
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:7a091b2800="Qoo"]
你們好 好開心你地好快覆我多謝你地 但係邊度可以買木板呢 :?: 美景有冇架 我想同屋企人去買 :?: 我會俾裝修師傅做一般油牆 包括: 鏟灰 油防潮油 油ici&整天花線 我地愛豬事家族要求好普通唔想洗太多錢 ops:[/quote]
通常D裝修師傅都會在鏟灰油牆之前舖地板....你可以叫定佢地早D舖定架...

[quote:465a3ea314="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:465a3ea314="Qoo"]
你們好 好開心你地好快覆我多謝你地 但係邊度可以買木板呢 :?: 美景有冇架 我想同屋企人去買 :?: 我會俾裝修師傅做一般油牆 包括: 鏟灰 油防潮油 油ici&整天花線 我地愛豬事家族要求好普通唔想洗太多錢 ops:[/quote]
通常D裝修師傅都會在鏟灰油牆之前舖地板....你可以叫定佢地早D舖定架... [/quote]

如果而家我舖得唔得呢 :?: 因為我最驚係執漏叔叔踏花我個乖乖地下 :!: 係唔係真係要成$2000架 :?: 好貴喎 ops:

[quote:7dee3fc4e8="diedsee"]I dunno 邊度可以買
but I know U can request 裝修師傅 to prepare it for u of coures u need to pay for it....around $2000.[/quote]

diedsee你好 真係好貴喎 :!: 會唔會有d平d呢 ops:

[quote:fc0867e26e="Qoo"][quote:fc0867e26e="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:fc0867e26e="Qoo"]
通常D裝修師傅都會在鏟灰油牆之前舖地板....你可以叫定佢地早D舖定架... [/quote]

如果而家我舖得唔得呢 :?: 因為我最驚係執漏叔叔踏花我個乖乖地下 :!: 係唔係真係要成$2000架 :?: 好貴喎 ops:[/quote]
你可以叫幫你油油d裝修師傅幫你舖左先...

應該用珍珠綿舖完再加木板

我也正在找那裡有得賣  :|

出面好似收千多元舖地板.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:5eb8201b5a="stephenyeong"]應該用珍珠綿舖完再加木板

我也正在找那裡有得賣  :|

出面好似收千多元舖地板.[/quote]

$2000就係用呢啲去舖...
我都係知around呢個price咋.....
:zdevil: :zdevil: :zdevil: