藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bobo
打印 上一主題 下一主題

清潔塔塔 [複製鏈接]

[quote:219fa49be1="Qoo"]Tomato我今日一家愛豬事家族食早餐時講開先知原來今個星期六爸爸好難得同我地食lunch所以1點半前要離開藍澄都唔知咩時間返入去呀 : 不如到時我再聯絡你地呀 :wink: 火火唔好意思呀 :|[/quote]

第日有gathering 叫埋你屋企人一齊0黎玩0Y!

I cant meet on Sat...can u keep some for me??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:865edad524="Tomato"][quote:865edad524="Qoo"]Tomato我今日一家愛豬事家族食早餐時講開先知原來今個星期六爸爸好難得同我地食lunch所以1點半前要離開藍澄都唔知咩時間返入去呀 : 不如到時我再聯絡你地呀 :wink: 火火唔好意思呀 :|[/quote]

第日有gathering 叫埋你屋企人一齊0黎玩0Y! [/quote]

Tomato傻lee呀我地成個愛豬事家族剛決定星期日一齊去宜家看傢私&買coupon電視剛登最新廣告呀 下次呀實有機會的 :em14:  :em20:
開心時大叫一聲.....Qoo.

bobo話佢預左3大枝
唸住輪流用
如果你地想o羅樽載走都得
不過我地冇漏斗
驚倒瀉咋..... :wink:

如果唔得閒黎o既鄰居
可以再約第二日囉
應該用唔曬o既

[quote:af47ab10e3="Tomato"][quote:af47ab10e3="FD"][quote:af47ab10e3="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

咦.........bobo你諗住點分比大家 駛唔駛自備一個樽???[/quote]

我都係呀....
Qoo 你係咪都係第五座呀 :?:[/quote]

你地又係第5座 我又係........

Qoo
星期六我地攻入火生屋企呀 你去唔去呀??
星期六2:00三座門口等喎!!![/quote]

me three~~~~
火火 我們可能要late d 呀....

Tomato

可否多取一些給我 因星期六要下午四時后到 能到你家取嗎???

Kenny

[quote:4dc356de97="kyu"]Tomato

可否多取一些給我 因星期六要下午四時后到 能到你家取嗎???

Kenny[/quote]

Kenny
我要睇0下bobo點樣比我地先 因為佢好似話輪流用 唔會分開一樽樽
總之如果我螺左 預留一d比你但係我聽日4:00唔知走未!!!所以如果你唔急用 我擺住屋企先 再等你螺 定係你有乜方法提議呢(例如放入你信箱、放0係你屋企門口 :em09: )???

係唔係唔可以用膠樽載漒水0架???

Tomato

謝謝! 時間上可以便取, 如不能先放在你家。