藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bobo
打印 上一主題 下一主題

清潔塔塔 [複製鏈接]

[quote:c6fafc5edd="FD"][quote:c6fafc5edd="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

咦.........bobo你諗住點分比大家 駛唔駛自備一個樽???[/quote]

我都係呀....
Qoo 你係咪都係第五座呀 :?:[/quote]

FD你好 唔好意思我係二座架 :wink:

[quote:b95e2eceaf="Qoo"][quote:b95e2eceaf="FD"][quote:b95e2eceaf="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

咦.........bobo你諗住點分比大家 駛唔駛自備一個樽???[/quote]

我都係呀....

FD你好 唔好意思我係二座架 :wink:[/quote]

Qoo 你好,好高興認識你

Re: 清潔塔塔

[quote:f9597e701b="bobo"]各位鄰居,

bobo話公司有d稀釋漒水
入伙用黎洗塔塔最咁,焗幾分鐘
可以順便通埋渠,殺菌最good  :em11:  
有冇人有興趣要呀?
等bobo預下o羅幾多番黎[/quote]

吾該與我一份  

我都想要一份請問是否自備玻璃or膠樽.......
目只近觀心能望遠

唔該預埋我同我個妹呀

Thanks a lot

我都想要呀! 不過呢個星期六未必會入rc 可能要星期日呀! 可唔可以到時落幾層去你度囉呀?嘻嘻~ 我pm我個電話比你丫! ^.^
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

We want too...thx thx! !!~~

[quote:fe3d755de7="FD"][quote:fe3d755de7="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

我都係呀....

你地又係第5座 我又係........

Qoo
星期六我地攻入火生屋企呀 你去唔去呀??
星期六2:00三座門口等喎!!!

[quote:6cc581fde1="Tomato"][quote:6cc581fde1="FD"][quote:6cc581fde1="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

我都係呀....

你地又係第5座 我又係........

Qoo
星期六我地攻入火生屋企呀 你去唔去呀??
星期六2:00三座門口等喎!!![/quote]

Tomato我今日一家愛豬事家族食早餐時講開先知原來今個星期六爸爸好難得同我地食lunch所以1點半前要離開藍澄都唔知咩時間返入去呀 : 不如到時我再聯絡你地呀 :wink: 火火唔好意思呀 :|

[quote:8e2db028fb="FD"][quote:8e2db028fb="Qoo"][quote:8e2db028fb="FD"][quote:8e2db028fb="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

我都係呀....

FD你好 唔好意思我係二座架 :wink:[/quote]

Qoo 你好,好高興認識你 [/quote]

FD我都係