藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bobo
打印 上一主題 下一主題

清潔塔塔 [複製鏈接]

bobo多謝妳禁快回覆&為我地出力 :em21: 請問我地點羅呢 :?: &大約幾時呢 唔好急如果太重要幫手聯絡我 我可以幫手架 大家都出一分力就會更好更開心架 [/quote]

應該星期六2:00pm拎去rc
到時要就可以黎o羅

[quote:d115d3d224="FD"]me six ~~ bobo 你真細心,唔該晒,係咪可以焗埋條去渠架。 :em12:[/quote]

幾分鐘後
沖走稀釋漒水時可以清埋條渠

師妹,請問包吾包送貨傢!哈哈! 大家咁熟,樓上樓下。呵呵!

吾該與我一份。吾該囇! :em14:

[quote:a78971957b="Jeffrey & Shirley"]師妹,請問包吾包送貨傢!哈哈! 大家咁熟,樓上樓下。呵呵!

吾該與我一份。吾該囇! :em14:[/quote]

bobo話成枝可能兩三lit
到時要輪流用!!

[quote:333063b659="bobo"][quote:333063b659="Jeffrey & Shirley"]師妹,請問包吾包送貨傢!哈哈! 大家咁熟,樓上樓下。呵呵!

吾該與我一份。吾該囇! :em14:[/quote]

bobo話成枝可能兩三lit
到時要輪流用!![/quote]

我間屋有排執 :em01: ,留番 D 比我就可以了。 :em11:

我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

咦.........bobo你諗住點分比大家 駛唔駛自備一個樽???

[quote:1fd287831d="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

咦.........bobo你諗住點分比大家 駛唔駛自備一個樽???[/quote]

bobo冇問題我陣間pm個手提#俾妳呀 你到時搵我我會望住個電話等妳 因為星期六係public holiday我會一早在藍澄放心 :mrgreen: 記住打俾我唔好太辛苦可能好重要睇住自己呀 :em21:

Tomago我都係呀d沖廁水好黃重有d臭味 今朝一入屋就一陣好似臭渠味 :em18: 不過就有漬 :?:

[quote:03e63c9461="Tomato"]我又想要......因為d沖廁水好黃 搞到廁所有漬呀!
唔該晒!!

咦.........bobo你諗住點分比大家 駛唔駛自備一個樽???[/quote]

我都係呀....
Qoo 你係咪都係第五座呀 :?:

有漬可list做defect 搵人清理
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我又要.... 不過星期六要去遊行... 點算呢 :?:  :?:  :?:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)