藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6757|回復: 45
打印 上一主題 下一主題

清潔塔塔 [複製鏈接]

各位鄰居,

bobo話公司有d稀釋漒水
入伙用黎洗塔塔最咁,焗幾分鐘
可以順便通埋渠,殺菌最good  :em11:  
有冇人有興趣要呀?
等bobo預下o羅幾多番黎

我們可唔可以要 dd 呀~~~~

我報名..thx  

me three~~
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

me four 你好bobo多謝妳呀 好開心今日一入黎就見倒好多好好人的鄰居 我想問問d清潔塔塔可唔可以清埋d油漆架 :?: 因為我個塔塔有唔少白色油在中間唔靚

me five 呀 唔該晒! :em11:

[quote:d60c86ce6b="Qoo"]me four 你好bobo多謝妳呀 好開心今日一入黎就見倒好多好好人的鄰居 我想問問d清潔塔塔可唔可以清埋d油漆架 :?: 因為我個塔塔有唔少白色油在中間唔靚 [/quote]

如無意外應該得
就算唔得
"喇"完再擦下就可以喇

[quote:f944a77cd8="bobo"][quote:f944a77cd8="Qoo"]me four 你好bobo多謝妳呀 好開心今日一入黎就見倒好多好好人的鄰居 我想問問d清潔塔塔可唔可以清埋d油漆架 :?: 因為我個塔塔有唔少白色油在中間唔靚 [/quote]

如無意外應該得
就算唔得
"喇"完再擦下就可以喇[/quote]

bobo多謝妳禁快回覆&為我地出力 :em21: 請問我地點羅呢 :?: &大約幾時呢 唔好急如果太重要幫手聯絡我 我可以幫手架 大家都出一分力就會更好更開心架

me six ~~ bobo 你真細心,唔該晒,係咪可以焗埋條去渠架。 :em12:

me seven...