藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3317|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

邊度睇傢俬? [複製鏈接]

邊度睇傢俬最齊最多新穎既design?
2座A - original \"M&J\"

我覺得GOD 係幾好既參考地方

咁快睇?
我係隱形人  :em19:

前排去過沙田新o既政府合署果邊 - 有個好大個宜家傢俬牌果面睇 ~ 都幾多choice 架 ~ 揀埋個自動水力按摩浴缸都唔錯丫   價錢都 .... 都係自己問問啦
另外都仲有一兩間都有package 賣 ~~ 幾靚架 ~
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

小心黑店
我係隱形人  :em19:

[quote:0c38905a8e="Billy&Christy"]前排去過沙田新o既政府合署果邊 - 有個好大個宜家傢俬牌果面睇 ~ 都幾多choice 架 ~ 揀埋個自動水力按摩浴缸都唔錯丫   價錢都 .... 都係自己問問啦
另外都仲有一兩間都有package 賣 ~~ 幾靚架 ~[/quote]
嗯嗯~果邊都算係幾集中 另外都可以去新城市5樓都有好多咖

嗯嗯.....你講果個叫做 新城市中央廣場~

請問如果我想自己諗完叫人整呢.邊度會好D架?
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:9401568959="kingi"]請問如果我想自己諗完叫人整呢.邊度會好D架?[/quote]

任何裝修公司都可以呢~
你可以比意見裝修公司 另外裝修公司亦會問你想點整 以及如果用你的意見會有什麼問題會出現 加以修正~
見過鬼就唔怕黑啦~

青衣城3樓都有個area係專買傢俬呀我覺得幾貴但款式都ok~~
如果想訂造傢俬呀我諗荃灣仁濟醫院後街全部都係傢俬店都可以去果度"格價"呀~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

土瓜灣漆成道連續幾你街有排睇款式多又靚設計又好睇傢俬和設計必選