藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1243|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

一座大堂無圓形梳化位? [複製鏈接]

請問各位一座大堂係咪無圓形梳化位?(唔多覺眼...)
我見其他座數大堂都有....... :cry:

是不是因為一座的門口方向與其他座數不同?
有時返到樓下未有"車立"想搵個位坐下......

Re: 一座大堂無圓形梳化位?

[quote:5d2a19ef0c="Bear & Miao"]請問各位一座大堂係咪無圓形梳化位?(唔多覺眼...)
我見其他座數大堂都有....... :cry:

是不是因為一座的門口方向與其他座數不同?
有時返到樓下未有"車立"想搵個位坐下......[/quote]

因為出面有個噴水池丫嘛咪唔夠位放梳化囉  :
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

我有個問題 出面關入面甚麼事??? :?:

[quote:3466a2885f="BB"]我有個問題 出面關入面甚麼事??? :?:[/quote]

因為係係對住"車立"口出面呀!
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02: