藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

唔好放野響雪柜 [複製鏈接]

我就一定會放定冰凍飲品及食物,請師夫佢地食,
冷氣方面,我諗都由佢開啦!天氣甘熱,真係幾辛苦架,
試想想,當你係帥夫的時候,做到疲勞時,
當然想休息一陣,飲啖水及食少少野,都係人之常情,
如果業主提供埋佢既需要,當然工夫都幾比多幾分心機啦,
少財唔出,想有好效果就難啦!
我仲諗住得閒上去check下的同時,會買埋tea比佢地呀,
正所謂”人心肉造”,你用咩態度對人,人地就用咩態度對返自己”

[quote:a44852194a="june & Fai"]我就一定會放定冰凍飲品及食物,請師夫佢地食,
正所謂”人心肉造”,你用咩態度對人,人地就用咩態度對返自己”[/quote]
I AGREE WITH YOU LA :em11:  I HAD LEFT THE REMOTE AND SOME DRINKS FOR THEM.

[quote:cc2c934b39="VIC&CORA"][quote:cc2c934b39="june & Fai"]我就一定會放定冰凍飲品及食物,請師夫佢地食,
正所謂”人心肉造”,你用咩態度對人,人地就用咩態度對返自己”[/quote]
I AGREE WITH YOU LA :em11:  I HAD LEFT THE REMOTE AND SOME DRINKS FOR THEM. [/quote]

I agree with you two :em11: 我今日都特登落去美景惠x超市度買左一pack檬茶&一支中size清水放在雪櫃度 唔係想要佢地有什麼佢地做d咩只係想互相體諒 知道我地唔會有階級分別亦表明我淨係想收樓而唔係想難委佢地感炸 希望佢地明白我苦衷 :em06:

我就係怕有以上既問題發生所以我冇留底條key比佢地...
佢地要上去我到整野就會call我....我請佢地飲野佢地都好客氣話唔使!
:wink: 其實佢地都幾好會打比我講清楚邊日會上去整咩..邊日整咩....  :mrgreen:
我仲可以直接同佢地講有咩問題可以立刻see到佢地做野及收唔收貨 :em11:

[quote:437ab67d6d="Raymond & Angel"]我就係怕有以上既問題發生所以我冇留底條key比佢地...
佢地要上去我到整野就會call我....我請佢地飲野佢地都好客氣話唔使!
:wink: 其實佢地都幾好會打比我講清楚邊日會上去整咩..邊日整咩....  :mrgreen:
我仲可以直接同佢地講有咩問題可以立刻see到佢地做野及收唔收貨 :em11:[/quote]

Raymond & Angel你地好 係喎點解我想唔倒呢 :em20: 又可以面對面表達倒我的問題又可以睇住佢地自己安心d呀好後悔呀我今日已經叻唔切交左鎖匙:em06:

[quote:2bcb1b028e="貓貓仔&貓貓女"][quote:2bcb1b028e="Simon&Michelle"][quote:2bcb1b028e="貓貓仔&貓貓女"]
唔怕 教你個秘技 只要打開冷氣機個蓋 禁一禁灰色粒制 冷氣機就會著o架o拿!!  :em11: ...............不過 你重需要o既係一張....凳仔... :shock:[/quote]

即係的工人無remote都開到? (假設佢地都識禁粒灰掣)[/quote]
喵~
係呀 個制係俾你冇remote o既時候開機o架!![/quote]

唔想比工人用 咪 til 埋條 feel 屎 law 飲野冇問題 但想想下放底條匙比恒昌成兩個月(如果真的用了)電費都幾金 平時返工又check 唔到

但想想下放底條匙比恒昌成兩個月(如果真的用了)電費都幾金 平時返工又check 唔到

可以用垃圾袋或布紙包住幾部冷氣機 佢地唔會走去擦左佢爪? 二來若果要裝修又可以保護保冷氣機唔洗入晒灰塵 我有個朋友起將廣 裝修時無包住部冷氣機 點知部冷氣機因為入晒灰塵o既關係 所以壞左 不過佢地個發展商都肯同佢地換過部新.

我好興呀! 我絕對唔介意佢地開雪櫃囉野飲 但係我後來發覺屋企唔見左5支鉛子筆 我總共放左6支筆起RC 只係得一支係普通藍色鉛子筆 其餘5支都係一支入面有四色果D 有一支仲係我最鍾意果支melody! 剰係留返藍色果支無撻到!! 佢地撻晒我D靚靚筆都算! 鉛子筆唔值咩野錢 我都唔打算追究!! 但係返完RC第二日先至醒起 我連放起RC個電筒都唔見埋!! 我真係忍無可忍 佢地分明就係見好就撻!! 佢地咁樣撻野o既手法 即係 = 小偷!!!  :evil: 仲有!! 去人地個廁所開大又整污joe....仲要我幫佢洗埋廁所!!!  :twisted: 真係唔知我洗唔洗喂埋飯比佢食~!  :twisted:

saga 個廁所以俾 d 師傅開完大整污糟晒呢........

我都有呀.....

d師傅腸胃真係好.....>.<
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

澳撈我實同佢死過呀要我幫佢地洗臭臭 :em16:
開心時大叫一聲.....Qoo.