藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3070|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

特別效果 [複製鏈接]

Please Enjoy!

Take it from my house.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

:em07: 淨係呢個景都值10幾20萬啦 keep 住 keep住 千其唔好賣住 再加多個靚女 隨時隨地加多10萬 :em17:  :em17: 真係日日夜夜都有"嘢"睇喇 :em09:  
不過我估你都係鍾意日景多過夜景!:em12:

[quote:a5286556f3="27a"]:em07: 淨係呢個景都值10幾20萬啦 keep 住 keep住 千其唔好賣住 再加多個靚女 隨時隨地加多10萬 :em17:  :em17: 真係日日夜夜都有"嘢"睇喇 :em09:  
不過我估你都係鍾意日景多過夜景!:em12:[/quote]

我相信為各藍澄灣男業主而設o既 "男情會",可能會以本人之住宅為 "男情會" 會所。(可能只收男會員 - 哈哈! :em12: )歡迎參加! :em19:

[quote:1a6431879b="Jeffrey & Shirley"][quote:1a6431879b="27a"]:em07: 淨係呢個景都值10幾20萬啦 keep 住 keep住 千其唔好賣住 再加多個靚女 隨時隨地加多10萬 :em17:  :em17: 真係日日夜夜都有"嘢"睇喇 :em09:  
不過我估你都係鍾意日景多過夜景!:em12:[/quote]

我相信為各藍澄灣男業主而設o既 "男情會",可能會以本人之住宅為 "男情會" 會所。(可能只收男會員 - 哈哈! :em12: )歡迎參加! :em19:[/quote]

拿拿拿! 唔得咁架! ...... 個會一定要攪得有聲有色 ga ha~  
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:933f0d2454="dracula"][quote:933f0d2454="Jeffrey & Shirley"][quote:933f0d2454="27a"]:em07: 淨係呢個景都值10幾20萬啦 keep 住 keep住 千其唔好賣住 再加多個靚女 隨時隨地加多10萬 :em17:  :em17: 真係日日夜夜都有"嘢"睇喇 :em09:  

我相信為各藍澄灣男業主而設o既 "男情會",可能會以本人之住宅為 "男情會" 會所。(可能只收男會員 - 哈哈! :em12: )歡迎參加! :em19:[/quote]

拿拿拿! 唔得咁架! ...... 個會一定要攪得有聲有色 ga ha~  [/quote]

我相信 27a bobo 及 Dick 應該是首批認購之會員。 :em17:

雖然前面係有酒店擋住...............不過從呢條"la"字望出去都唔係好壓迫o者..............睇你個單位高度好似同我地o個個差不多(其實我地仲未收樓)..............不過冇你地望到咁多泳池................個景好掂呀...........

夜晚個游池好浪漫呀....................

[quote:3f5cac73fa="Teresa&Fai"]雖然前面係有酒店擋住...............不過從呢條"la"字望出去都唔係好壓迫o者..............睇你個單位高度好似同我地o個個差不多(其實我地仲未收樓)..............不過冇你地望到咁多泳池................個景好掂呀...........

夜晚個游池好浪漫呀....................[/quote]

實際是比較黑,只是相機加了效果。

試幻想下.....

下面條小路,有個穿三點式的小女慢步。 ops:
我們響上面呢個角度望落去............ :em04:  :em04:

p.s.
唔好話比我老婆知....死硬
:em20:
永遠愛著您 :em21: [/code]

和黃應該送望遠鏡俾內園單位業主做入伙禮物  :em12:  :em12:

But I prefer video camera coz I can record it and watch later.

Ha ha just kidding...