藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

恆昌service好唔得 [複製鏈接]

嘩 咁即係佢like 幾時就幾時啦....

其實我都好想快d交key 比佢地
但 d 人話最好一批工人走後先好交key 比另一批
唉  如果唔係 我們5月中都可以比到key 啦...
咁就可以快d 入到伙啦....

但 唔知可唔可以叫佢地而家做定大部份不用度位果d先呢??

Today I receive a phone call from them...
They are hurrying me to give them the key !!!
I said I need to have defect recovering now and they ask me if my rooms are ready in this stage...Seems so hurry
Is that their furniture are ready? :?:

其實佢話要等齊人交key 係咪指全屋苑買左package0既人交晒key呀???
如果係0禁默勁耐........

why比鎖匙佢?

佢要黎裝櫃同送傢俬嘛!!

咁當然唔好比鎖匙佢啦.!
送貨冇人都還可以比佢自己放低先 不過裝野就一定要睇住佢地.

係呀~~~唔好留俾佢地呀~~~
都唔知佢地手腳乾唔乾凈>>>>
[```]

系呀 一定要睇住佢地呀 可能系因為恆昌而家响我心目中巳經好差啦 我真系有d信唔過佢地 唔知有冇人知道佢地d傢俬有冇保養呢? :!:

咁佢唔係一次過送貨黎架喎 我地要返工冇咁多時間日日等佢地bo! 冇計為有交低key 要驗收 冇左咪唔簽收lor!

不過個間牆櫃就真係想想辦法睇佢整!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~