藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

恆昌service好唔得 [複製鏈接]

[quote:7be5919867="kc"]To N&M
"Official answer is 4 weeks but some neighbour are already finished la."
really??? some neighbour are already finished ma????[/quote]

Yes. Pls refer to the thread
http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=2264&start=15
But sounds still need follow up  :em18:

[quote:8161223993="Alvin & Janis"]well 其實我認為如果d furniture 一早就做好預備係度
就根本無可能要2個月咁耐 看來恆昌果邊如果無一個好的理由比我們
我們就一於去complain 佢地啦.....[/quote]

咪係囉搵得佢地開始送furniture黎即係我們已經攪掂晒啦咪鬼等我地埋門個腳係度攪攪震冇幫親呀. :twisted:  :em10:  :em13:
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

其實佢地話o的size改左好多 所以需要時間follow up .
又係老點啦.. 佢地去年11月已經可以入屋 到而家成5個月. 咩都度曬啦..

我對恆昌十萬個不滿 :evil:  好似我有我急 同佢商討夾時間 大家就一就 講完又擋耳邊風 佢有佢慢條斯理  又話其他業主唔合作 唔比鎖匙佢 所以拖慢進度.....
http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=2291

有時我覺得佢地d態度真系好差 不過巳經比咗錢 無辦法啦 一於聯名投訴佢 我也10萬個支持 :twisted:  :twisted:

i support u guys ar
i am also worry about that :em06:

me too~~~~
我們都唔想等埋門一腳都要搞咁多野..
等咁耐~`

我今日去過搵恆昌佢第1句就話最耐要60日最快都要30日
佢問我幾時可擺低鎖匙我老作話5/20.初初佢話交匙後10日我唔信佢我再話我5/15俾匙佢叫佢10日好運到個TV柜(都已經唔count佢安裝時間)佢驚一驚又話最遲要6/15
真係大矱俾佢老點到暈我諗我都係要7月先入到伙
:em01:
JANICE :em13: KENNETH :em14:

你地係執漏前比匙佢 定執漏完比匙佢??

[quote:fd52f2f810="kenneth"].初初佢話交匙後10日 :em01:[/quote]'

佢作大話交匙後10日送貨比你牙??
跟住又話30日???
再又話60日?
玩晒啦!!!