藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5670|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

恆昌service好唔得 [複製鏈接]

我去問佢0地要幾多時間裝furniture. 佢0地話要成2個月  :shock:
我心lum唔係呀  o的furnture現成啦. 要成2個月 ???
跟住佢又話因為要一斉送. 嘩. o禁使唔使所有人ok先送呀 ??
真係好唔得!!! 你0地點睇???

唉 ! 我都驚緊呢間0野都係咁啦  不過有人教我地如果佢間0野咁差可以多D 人打去和黃個到勁投訴佢 (因為係佢地指定0既承銷商)可能有D效用0卦 數臭佢. :em10:  :em10:  :em10:
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

不過佢張單上面寫明左"收匙計60天內交" 咁仲有冇得投訴佢呀??

依家問題係有咩理由o禁dump . 我o地依家入左伙  交緊money gei .
又要我地白交二個月management fee .
你話要重新docoration就話冇得講 ..
多的人去complain唔知有冇用呢

我都係咁話如果太耐的話,
一於聯名投訴。

[quote:02e4ba0367="Stephen@RC"]依家問題係有咩理由o禁dump . 我o地依家入左伙  交緊money gei .
又要我地白交二個月management fee .
你話要重新docoration就話冇得講 ..
多的人去complain唔知有冇用呢[/quote]

有投訴總好過冇投訴起碼等恒昌間總店知道呢班伙記D所作所為啦 奕都知道我地有問題啦. :em06:  :em06:
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

我都想佢快d 執漏又4個星期
執完又唔知駛唔駛再執 再執又4個星期
跟住裝修下都一頭半個月啦 佢送傢俬又搞2個月~

嘩! 前前後後加埋咪成5個月!!?
真係要跟緊d先得呀!!!

12個字!
"講就天下無敵! 做就無能為力!!!" :twisted:

當日佢地起中環示範單位入面講o既野唔洗付責任!
咩野叫做若果起雜誌見倒邊個傢俬款式鍾意 可以剪出離比佢地照做?
咩野理由邊件傢俬唔要 換第二件傢俬就將原來件傢俬應值o既價錢大減 少則減三份一 多則減一半都唔只!! 咩呀!? 當我唔要果件傢俬折舊賣返比佢牙!?   :twisted:
當日起中環問定佢可唔可以起衣櫃入面加燈 佢話可以可以 嘜x都話可以!
結果簡傢俬果日要我叫佢回水佢先至願意幫我加燈!!
基本上我細房入面隨左張書枱之外我全部傢俬都無要到 同埋加大左做五尺床!
到最後我都要補幾舊水!
當初我都打算將張床放上窗台 但係要加成四千幾蚊!!
我都唔算一個好有要既人 我都明白唔可以expect起一間傢俬公司入面全屋傢俬都簡arm心水 但果度o既款式真係得好少選擇 每樣得果三兩款~:em06:
果個性吳o既女人我最深刻 "tum"人join傢俬plan果陣就四萬咁口 嘜x都話得得得! 而家就x口x面(即唔滿意我地好多人都complain佢間公司!) 好心佢自己理虧就唔好學人嬲返轉頭啦~

我唔知恒昌離緊做入傢俬依part做得好唔好? 恒昌同我講預計入傢俬要一個月.
不過我對佢地講o既野我只會信一成(其實一成都死) :em18:
總括來講 我對佢地最唔滿意係佢地"講一套做一套!! 我最憎人講野講得出做唔到!!!  :evil:

真係唔好意思 我似乎肉緊左小小 :!:

佢地幫你地度左尺未?
應該係大家收樓前已經度左 現在等你覆尺及簽名. 由收樓起計不超過60日.

恆昌話: 雖然話大部份係現成 但因單位尺寸差別太大 所以d板大部份要再做.