藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SM
打印 上一主題 下一主題

窗簾 [複製鏈接]

我想問如果係大陸做 係咪要買埋(路鬼)? 路鬼可唔可以係香港買?

咁會唔會唔啱size架
同埋香港係咪真係有得凈買路鬼架?

今日問個裝修師傅 佢話全屋凈買路鬼同裝要好$600
咁即係平or貴?

[quote:b387a4de7a="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:b387a4de7a="女"]今日問個裝修師傅 佢話全屋凈買路鬼同裝要好$600
咁即係平or貴?[/quote]
平呀.....我去花園街問過都要成$1300呀...
P女介紹你個師傅俾我都好喎... :mrgreen:[/quote]

$600凈買路鬼喎 唔包布喎
$1300? 都好貴喎 係咪包埋布架?

$600凈買路鬼喎 唔包布喎
$1300? 都好貴喎 係咪包埋布架?[/quote]
唔包架... [/quote]

咁貴?
唔通你要d特別0既路鬼?
我見到花園街1380包晒全屋路鬼加布喎

請問你地有冇人係rc0既示範單位買窗簾????

如果只買路鬼 就要自己量
有樣野好擔心 如果量唔0岩咪大獲飯?

[quote:cea39fe03a="Jess&Burns"]你係比隻window 的size 比佢幫你度.講清楚你隻window 係點.  唔係你自已預喎.  佢地做慣做熟 好小會度錯.[/quote]

只買路鬼都會幫你度咩?

[quote:ba045d0236="angel"]我覺得香港造方便d,我 藍澄灣3座那間「新x族」做窗簾,價錢都ok,而且我覺得他唔會禁住搶,所以我幫襯呢間,d布都幾靚添。[/quote]

你做左乜野款式?幾銀????

你做左乜野款式?幾銀????[/quote]全屋做罹馬簾及全屋轉用勁靚簾頭(我個人覺得 :em04: )都 $2xxx唔使$3000,比起其他平d及d布又靚d,你覺得呢?[/quote

Exactly幾多錢 如果不方便係到講
可否pm我?我想睇下我有冇做左魚腩
Thx!