藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SM
打印 上一主題 下一主題

窗簾 [複製鏈接]

我都問過花園街其中一間都好大的但forget左 shop name佢個package $1480/1680(not sure)只係包最basic o既布料同路鬼(兩塊窗簾左右開)但我細房要做羅馬簾廳又要加多一層紗和一個簾頭計下計下佢就話要$3000。so我都係會到深圳做了雖然我未去過睇款但我諗唔會少過hk的。我老公在china工作always經過深圳我諗的會叫佢去做了。

if you have 裝修師傅 you may ask him

yes i have asked too

平hk一半if hk $3000 then china around $1500

if在大陸做咁就唔可以買埋'路鬼'因為一屋3塊curtain已經拎死我同bf la.再拎唔到'路鬼'la。

if你拎到可以buy但因為我諗我一定拎唔到so唔可以buy law咁就一定要在hk buy la。

咁會唔會唔.猧ize架
同埋香港係咪真係有得凈買路鬼架?

自己一定要度定size架。
hk一定有凈買路鬼咁當然if你一套買()連curtain可能平d law。其實如果你會裝修你可以叫師傅裝ga。我都係咁。